promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nyaral a magyar ember - hihetetlen poénvideó arról milyenek vagyunk mi külföldön
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vannak dolgok, amiket meglátva, vagy meghallva egyből azt mondjuk: ez nagyon magyar. A mostani videó is egy ilyen telitalálat, amelyet Szabó Balázs Máté humorista készített el.

A rendkívüli humorral megáldott fiú nem kevesebbre vállalkozott, minthogy néhány magyarokra teljesen nem jellemző viselkedésről írt és kiforgatta azokat a szituációkat, amikben valószínűleg mindannyiunknak volt már része.

A videó témája az, hogy mondatok, amiket biztosan nem mond egy magyar sem a nyaralása alatt.

Az első szituáció nagyon ismerős, szerintem mindannyiunknak volt már része hasonló kellemetlen élményben. Megvan, amikor ártatlanul nézelődsz, beszélgetsz az ismerőseiddel, majd egyszer csak odacsapódik melléd egy család és nagy boldogan újságolják, hogy ők is magyarok, emllett pedig úgy néznek rád mint zsiráfra az állatkertben. Baromi idegesítő, semmi értelme és nem tudom milért csinálják.

[[cikk1]]

A következő a vízben való úszkálásról szól, aminél megemlítik, hogy nyugodtan ússzanak a zavaros vízben, hiszen nem aggódnak a cápák miatt. Valóban, nem ez a legjellemzőbb mondat rólunk. Én speciel kifejezetten félek a deréknél mélyebb vízben, de valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül.

A jelenetsor egy étteremben folytatódik: ez is tipikusan a mi szokásunk, hogy egy étterembe betérve igyekszünk felmérni, hogy ki mikor rendelt, ki után jövünk, mikor hozzák az ételünket. Ha pedig valaki utánunk tért be a falatóza és később rendelt mint mi, de előbb kapja meg, akkor bizony elszabadul a lázadás.

Majd az ajándékválasztás következik. Anélkül, hogy leírnám a dolgot, ugye elsőre neked is ugyanaz ugrott be? Bizony, az alapos műgonddal, gondosan, szeretettel kiválasztott egyedi szuvenír, ami elmaradhatatlan minden nyaralásból: a hűtőmágnes. Ha javasolhatom, akkor ne ezt válaszd, különben a másik garantáltan azt fogja gondolni, hogy nem szántál 10 másodpercnél több időt az ajándékvásárlásra.

Az utolsó pedig szintén egy tengeri jelenet, ahol a bátor fiú egy halálos veszedelemmel való találkozást figuráz ki.

97745

Ha még előttetek van a nyaralás, akkor érezzétek jól magatokat és figyeljetek a fenti videóban található tippekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás