promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oltári vicces TikTok videó terjed a neten, képtelenség röhögés nélkül végignézni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek ősidők óta szeretnek egymással viccelődni, ezt pedig most valaki mesteri szintre fejlesztette. Nem tudjuk ki találta ki a videón látható ötletet, mindenesetre egy zseni!

Egy vicc minél egyszerűbb, annál nagyobbat tud ütni. A lenti videón látható átverésnél egyszerűbben kivitelezhetőt pedig nehéz lenne találni. Nem tud rosszul elsülni, cserébe ha bejön, akkor felejthetetlen történet lesz mindkettőtöknek. Az alapötlet a következő:

1. Hívd át az egyik ismerősödet. Lehet ez akárki és az sem fontos, hogy nálad találkozzatok, máshol is működik, a lényeg, hogy miután távozott, egy darabig még figyelemmel tudd kísérni.

2. Fogd meg a telefonodat. (Összesen ennyire lesz szükséged, így tényleg bármikor bárhol kipróbálható.)

3. Nyisd meg a kamera alkalmazást és fotózd le vele a másik telefonját (bár ez akár ki is hagyható, mindesetre ha biztosra akarsz menni, akkor csináld meg ezt a lépést is).

4. Várd meg amíg az illető összekészülődik és elindul tőled.

5. Amikor leért az utcára, akkor küldd el neki a fotót egy üzenettel együtt, hogy nálad hagyta a telefonját.

6. Nézd az ablakból ahogy visszafordul.

7. Amikor felér hozzád elkérni a telefont, akkor várd meg, amíg magától leesik neki, hogy mi a hiba a történetben.

8. Majd igazából csak nevessetek együtt egy jó nagyot.

Ha pedig esetleg nektek is van hasonló felvételetek, amit szívesen megosztanátok másokkal, akkor küldjétek el nekünk és mi megírjuk.

Itt pedig az oly sokat emlegetett videós dokumentáció arról, hogy ez tényleg működik. Nézzétek meg, szerintem könnyesre nevettetős:

@partiaron Ezt hogy lehetett benézni??? kiégtem #telefon #prank @Vadász Fanni Comedy Music - Nissa

Külön jó a fenti csínyben, hogy semmilyen szinten nem rosszindulatú, így a megviccelt személyben sem fog rossz szájízt hagyni és garantáltan hatalmas sztori lesz, akármikor előkerül a társaságban.

Ha kedvet kaptál kipróbálni, hogy tényleg működik-e a dolog, akkor nem kell hozzá semmi más, mint egy haverod/rokonod/barátod/barátnőd, és egy darab telefon. Tudod már, hogy kivel próbálod ki?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás