promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlen döntést hozott Borbás Marcsi, örökre elköszönt ettől
Borítókép:  TV2 Play
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Borbás Marcsinak olykor nehéz döntéseket kell meghoznia az életben, és ez is az volt.

Borbás Marcsi felsőfokú tanulmányait a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Természettudományi Karán biológia–földrajz szakpáron és a bajai Eötvös József Főiskola művelődésszervező szakán végezte. Végül a sors úgy akarta, hogy ezután a médiában kössön ki, ahol csaknem 30 éve jelen van, szóval valóban öreg motorosnak számít.

A műsorvezető színes egyéniség, aki rengeteg mindennel foglalkozik. Természetesen ezt néha nagyon nehéz összeegyeztetni a magánéletével. Borbás Marcsi akkor került be igazán Magyarország gasztroéletének a vérkeringésébe, amikor elkezdték forgatni a Gasztroangyal című műsort.

A híresség mostanában a saját receptjeit mutatja be a tévében, és bár nemsokára indul A Konyhafőnök az RTL-en, ő mindig is azt vallotta, hogy ez nem az ő műfaja.

„Rengeteg megkeresést kaptam már, gyakorlatilag az összes főzőversenybe hívtak zsűrizni, de nem vállaltam, mert van egy személyes véleményem ezekről a műsorokról, amik merőben ütköznek az én értékrendemmel”

- nyilatkozta anno a tévés. Szóval ne is várjuk, hogy Borbás Marcsi valaha is fel fog tűnni A Konyhafőnökben.

Borbás Marcsi a Bács-Kiskun megyei Bácsalmáson született és Madarason nőtt föl. Itt már gyerekkorától kezdve besegített a családnak a mezőgazdasági munkákba. Nem csoda, hogy most is egy tanyán találta meg a boldogságát az Őrségben. A magánélete általában tabu és nem is akarja, hogy a családja reflektorfénybe kerüljön.

A műsorvezetőnek a konyhában volt egy szenvedélye, ami nem más, mint a kenyérsütés. A Meglepetés magazinnak adott interjújában most elmondta, hogy anno drasztikus döntést hozott, és örökre elköszönt ettől. Borbás Marcsi már másfél éve letette a péklapátot, szóval innentől nem kerül kenyér az asztalukra. Ezt sokan gyakorlatilag el se tudnák képzelni.

Borbás Marcsi nem tagadta, hogy a kalóriafogyasztást is vissza akarta fogni ezzel a döntéssel. Azt nem tudni, hogy szokott-e néha bűnözni, de őt ismerve már soha nem fog kenyeret enni. Ettől még a múltkor isteni gombás melegszendvicset csinált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás