promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borbás Marcsi odacsapott A Konyhafőnöknek és a Séfek Séfének is
Borítókép:  TV2 Play
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok egyik kedvenc szakácsnője így biztosan nem nézi Gordon Ramsay műsorait, amitől tutira égnek állna a haja.

Nem olyan rég Puzsér Róbert kötött bele A Konyhafőnök két Michelin-csillagos zsűritagjába, bár tudjuk, hogy ő mindenkibe bele tud. Förős Zével nem volt problémája, de szerint amit Rácz Jenő és Sárközi Ákos csinál, az a magyar emberek „széjjelfrusztrálása”.

A kritikus a saját szakácskönyvét népszerűsítette az RTL-en, amit úgy lehetne jellemezni, hogy egyszerű, de nagyszerű. Puzsér Róbert 15 éven keresztül gyűjtögette azokat a recepteket, amiket ez idő alatt fejlesztgetett, és direkt az egyszerűségre megy rá.

Tény is való, hogy ha otthon főzünk, akkor gyorsan akarunk valami finomat összedobni, és nem alkalmazunk Michelin-csillagos fortélyokat. Borbás Marcsi is a házias, magyaros ízeket képviseli, és ő sem szereti túlkomplikálni a recepteket.

A magyar nézők imádják a hasukat, így óriási népszerűségnek örvendenek az olyan műsorok a tévében, mint A Konyhafőnök, vagy a Séfek séfe. Tény, hogy ezekben van dráma, és mindig lehet valakit utálni, vagy szeretni. Borbás Marcsinak ezek a gasztroreality műfaj abszolút nem jön be.

„Rengeteg megkeresést kaptam már, gyakorlatilag az összes főzőversenybe hívtak zsűrizni, de nem vállaltam, mert van egy személyes véleményem ezekről a műsorokról, amik merőben ütköznek az én értékrendemmel”

– idézte a gasztrobloggert a 24.hu, aki a Best Magazinnak nyilatkozott.

Borbás Marcsi hozzátette, hogy szerinte a főzésnek és az étkezésnek nem a kritikákról és az utálatról kellene szólnia, hanem a pozitivitásról.

Egy biztos, nem ajánljuk neki Gordon Ramsay főzőműsorait, ahol a sokszoros Michelin-csillagos szakács sokszor darabokra szedi a versenyzőket, és válogatott káromkodások közepette küldi el őket a fenébe. Mi viszont ajánljuk nektek Borbás Marcsi receptjeit, ha egy kis nyugodt főzésre vágytok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás