promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy család sokkot kapott, amikor meglátták, hogy mi rejtőzik a frissen vásárolt otthonuk falaiban - az előző tualajok már készültek a világvégére?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi felvételek.

Ház- vagy éppen lakásvásárlás rengeteg feszültséggel és problémával jár. A megfelelő ingatlan kiválasztása sem egyszerű, és hogy tökéletes ingatlant vásároljunk sokszor tényleg még szakembereket is kell hívnunk, hogy átnézzék nekünk, tényleg nem zsákbamacskát vásárolunk-e. Ám a vásárlás után rengeteg meglepetés jöhet még így is, a csövek állapota, vagy éppen a villanybekötések hiányosságai okozhatnak fejtörést.

Ám vannak olyan dolgok, amelyekre aztán végképp nem lehet felkészülni.

Például az, hogy titkos szobákat és átjárókat találunk, olyan falakat és bejáratokat, amelyek eredetileg nem voltak rajtva a rajzokon, és még az ealdó sem szólt róla nekünk. Az ilyen rejtélyes felfedezések pedig életre hívtak egy trendet a TikTok-on. A titkos szobák kulcsszó alatt elképesztően izgalmas dolgok várhatnak ránk a YouTube-on is.

A Newsweek most egy olyan esetről számolt be, amikor bizony a házban egy olyan szoba rejtőzött, ahol már gyűjtötték a cuccokat arra az esetre, ha bizony vége lenne a világnak. Konzervek voltak mindenhol, illetve elsősegélydobozok. A szoba csak akkor vált láthatóvá, amikor vágtak egy lyukat a falba, egy kamerával pedig végig is tudták pásztázni, hogy milyen cuccokat rejt a frissen megtalált helyiség.

Többek között egy párologtató hűtőt is találtak. A videót több mint 5 miliiószor nézték már meg a neten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás