promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: ablakon át nyíló titkos átjárót talált a házban a bérlő, ami bent fogadta, arra a legvadabb álmaiban sem mert gondolni - TikTok-videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon meglepődött.

A TikTok-on az időuatzós és éneklős kontentek mellett nagyon szép helyen szerepelnek azok a tartalmak is, amelyek a videómegosztó oldal online előretörésével párhuzamosan pörögtek fel az évek alatt, vagyis a "secret room" címkével ellátott videók, amelyek dramatrurgiája igen egyszerű, épp ezért nagyon látványos, miközben könnyedén fogyasztható is.

A 2021-es év leginkább felkapott tartalma ebben a témakörben egy olyan videó volt, amelyben az új lakást vásárlók folyamatosan azt érezték, hogy a fürdőszobában a tükör mögül csak úgy ömlik be a lakásba a hideg, gondoltak egyet, és megnézték, mi rejtőzik a tárgy mögött. Akkor jött a teljes sokk és az oltári nagy meglepetés, a rejtély pedig rövid időn belül megoldódott.

Egy új, a témában felkerülő videón most nem egy tükrön, hanem egy (kívülről nem átlátható) ablakon át nyíló átjáró segítségével csöppenhetünk egy olyan részébe a háznak, amelyről eddig szinte senki nem is tudott semmit. A bérlő egy komplett kis szobát talált az ablak mögött, sőt, nemcsak egyet, hanem többet is. Ahol akár akkor is tartózkodhatott valaki, amíg ő a ház azon részében volt, amit kibérelt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás