promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beszólt a nézőknek A Konyhafőnök versenyzője – így reagált a kritikákra Sárközi Ákos kék kötényese
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gina még nem köszönt el a versenytől, és kiosztotta a nézőket A Konyhafőnök csoportban.

Zakatol tovább A Konyhafőnök az RTL Klubon, és hamarosan kiderül, hogy Sárközi Ákosnak ki lesz a legjobb hat versenyzője.

A legutóbbi műsorban Sárközi Ákos ismét egy szemkápráztató ételt varázsolt a versenyzők elé, akiknek csupán annyi volt a feladatuk, hogy lemásolják. Gina kapott a nyakába egy kis hátráltatást is, de nem tudta annyira megzavarni, hogy rossz tányért adjon ki a kezéből. Végül másodikként fel is mehetett a galériára.

Szendrei Georgina egy érzékeny lelkű balett-táncos, aki mégis belevágott A Konyhafőnökbe, amivel magának is szeretne bizonyítani. Sárközi Ákos lát benne fantáziát, és még abszolút nem engedte el a kezét. Már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, bekerült-e a legjobb hatba.

Gina azért kritikákat is szokott kapna a nyakába. A múltkor például ezt írta róla az egyik kommentelő:

„Ebben a műsorban az lett a szokás, hogy aki elbőgi magát, az tutira továbbjut. Szánalmas”

Van néhány versenyző, aki nem éppen a nézők kedvence, és ezek között ott van Gina is. Sárközi Ákos kék kötényese úgy döntött, hogy a műsor rajongói csoportjában odasóz egyet a rajongóknak.

„Ez egy Konyhafőnök csoport, ahol vagyunk egy páran akik a műsorba részt vesznek! Ahelyett, hogy rosszindulatú, pocskondiázó szavakat használva aláztok szét mindenkit, tükörbe is kellene nézni. Inkább értelmes kérdéseket kellene feltenni! De nyílván TV előtt ülve könnyű mindenkit pocskondiázni! Ezt minden versenytársam nevébe írom akit külsővel, viselkedéssel és főzéssel bántanak!”

- fogalmazott Gina.

Természetesen éles vitát generált, szóval akadtak, akik kiálltak mellette, és voltak olyanok is, akiknek csak még inkább ellenszenves lett.

Csütörtök este csapatfőzéssel folytatódik Sárközi Ákos elődöntő hete, szóval már csak két napja maradt a séfnek, hogy összeállítsa középdöntős mezőnyét – hamarosan pedig egy újabb legenda csatlakozik Fördős Zéhez és a Michelin-csillagos séfekhez!

A végére pedig még érkezzen egy kis spoiler! A szerdai adás végén Melanie hagyta el a konyhát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás