promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: „Szánalmas” – írta az egyik néző, és rengetegen egyetértenek vele
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos csapatában is van néhány versenyző, akiket abszolút nem szeret a közönség.

Az RTL Klubon futó A Konyhafőnök bár egy főzőműsor, de kicsivel több is annál. A versenyzőknek rengeteg alkalommal önmagukkal kell megküzdeniük a pultban, és ezalatt sok minden előtör belőlük. Ez ugyebár lehet jó, és lehet rossz is.

A többség úgy gondolja, hogy Anna hiába jutott be a legjobb hatba Rácz Jenő csapatában, a személyisége ettől függetlenül elviselhetetlen. Nem is kellett sok, hogy a kommentelők elkezdjék kritizálni.

Ezen a héten már Sárközi Ákos kék kötényesei bizonyíthatnak, és azért itt is van dráma bőven a levegőben. Itt az elődöntő második napján először Grúziába, majd Olaszországba kalauzolta el a versenyzőket a zsűri.

Most már Rácz Jenő is találkozhatott Fördős Zé legendás, hátráltatós kártyáival, mielőtt a pultba találta volna magát. Ráadásul, minden kék kötényes megtapasztalhatta, hogy milyen az, ha Rácz Jenővel dolgozhat, a séfnek ugyanis 2-2 percre mindenkinek segítő kezet kellett nyújtania. Ez végül a többieknek elég nagy előny lett.

 Míg a pirosaknál főleg Annát, addig a kéknél Ginát nem bírják elviselni a versenyzők. Ő valóban az a játékos, aki túl tudja drámázni a dolgokat. Sárközi Ákos szigorú volt vele, de Fördős Zé megvédte.

Gina végül megúszta a dolgot, és végül felkerülhetett a galériára. Az egyik néző azonban ki is akadt ezen.

„Ebben a műsorban az lett a szokás, hogy aki elbőgi magát, az tutira továbbjut. Szánalmas”

- írta A Konyhafőnök oldalán a kommentelő, aki rengeteg lájkot kapott a posztjára.

Hogy Gina túléli-e a következő főzést, az a mai adásban kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás