promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle rettenetes hírt kapott saját otthonából, egész életét befolyásolhatja az, ami történt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt kapott a hercegné.

Meghan Markle, illetve szülei és rokonai kapcsolatáról az elmúlt időszakban szinte csak olyan híreket hallunk, hogy igazából a családon belül, az apai ágon nagy a viszály. Meghan Markle sem testvéreivel, sem édesapjával nem tartja a kapcsolatot. A családtagok azonban rendszeresen reflektálnak Meghan-ra, illetve Meghan és Harry herceg kapcsolatára is. Az egyik testvére legutóbb egy valóságshowban nyilatkozott ország-világ előtt, és indított el egy pletykát, míg lánytestvére egy ál Twitter-fiókon keresztül kürtölhette szét a pletykákat a hercegi párról.

Magyarországon is bejárta a sajtótermékeket az a hír korábban, miszerint Thomas pedig egy Youtube-csatornát kezdett el építgetni, ahol bizony reflektál Harry-re is, nem is kevésszer.

Meghan Markel most nagyon rossz hírt kapott otthonról, ugyanis kiderült, hogy édesapja agyvérzést kapott, és kórházba került. Pedig Thomas korábban azt tervezte, hogy II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségére Nagy-Britanniába utazik majd, hogy végre találkozhasson unokáival is. Sokan már előre féltek ettől a tervtől, hiszen botrányokat éreztek egy lehetséges találkozás nyomában.

Thomas Mexikóban érte az agyvérzés, innen szállították át később egy kaliforniai kórházba.

A külföldi oldalak rendre azt találgatják, hogy vajon elhozhatja-e a kibékülést ez a szerencsétlenség, és Meghan Markle meglátogatja-e édesapját a kórházban. Egyelőre ezzel kapcsolatban nem írtak új információkat az amerikai és brit újságok, de az elkövetkező napokban nagy valószínűséggel kiderül, hogy a hercegné hogy dönt.

Thomas Markle Youtube-csatornájára pedig még három nappal ezelőtt is került fel friss videó, amelyben Harry hercegről és Meghanról is szó esik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás