promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: a győztes Roli elárulta mihez kezdett a nyereményével
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos kék kötényesének a padlóról kellett felállnia, de végül megnyerte a versenyt.

Múlt hét pénteken véget ért A Konyhafőnök nyolcadik évada, ami egy igen feszült és izgalmas szezont hozott. A nézők nagyon örültek, mivel Li Mengyit és Bóza Rolandot akarták látni a döntőben. A bronzérmes Szeghalmi Orsolya lett, akinek ez a második próbálkozás volt a versenyben. A finálét végül Roli nyerte meg.

Roland nem akármilyen megfontolásból jelentkezett a műsorba: a célja az volt, hogy megváltoztassa eddigi életét. A múltját maga mögött hagyva jelentkezett A Konyhafőnökbe, hogy bebizonyíthassa magának és szeretteinek, hogy rátermett a konyha pult mögött is. A fiának megígérte, hogy döntőbe jut, az aranyérem pedig már csak hab volt a tortán.

Rolinak Ausztriában volt egy kávézója, ami a koronavírus-járvány alatt tönkrement. Ez több száz ezer eurós mínuszt jelentett, és az állami segítség is kevés volt, hogy elkerülje a bezárást.

Az egykori ketrecharcos felállt a padlóról és a verseny megnyerése után tízmillió forinttal is gazdagabb lett, így az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt arról, hogy mire költötte a pénzt.

„Nem szeretnék visszamenni Ausztriába. Volt egy kis családi vállalkozása a szüleimnek – édesapámék egy ilyen grillcsirkézőt csináltak Agárdon. Én ezt építettem át picit, hogy saját street food üzletet tudjak csinálni."

- mondta Roli, aki Agárd után a fővárosban is szeretne egy üzletet.

Roland nagyon jó barátja Mengyinek, és egy közös projektet is szeretne vele összehozni a jövőben. A győztes azt is elárulta az interjúban, hogy volt, amikor felrúgta dühében a kukát, de ez nem került adásba. 

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás