promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai pillanatok: íme Magyarország új Konyhafőnöke
Borítókép:  RTL Klub/ A Konyhafőnök
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Drámai csatában pénteken este megszületett az ország legújabb Konyhafőnöke. A stúdióban szem nem maradt szárazon. 

A több hetes küzdelem után, pénteken este két versenyő, Li Mengyi és Bóza Roland csapott össze az RTL Klub - A Konyhafőnök című műsor fináléjában. Ahogyan azt már a korábbi években is megszokhattuk, a döntőben mindkét versenyzőnek egy háromfogásos menüsort kell kitálalnia a zsűri elé. 

A két döntősnek a játék kiesett versenyzői segítettek, köztük volt Czutor Zoli felesége, Zsanett is. Mengyi Ivettől és Zsanettől kapott segítséget, míg Rolandnak Csabi és Gábor nyújtott támogatást.

Az ételeket Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos mellett, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin és Feke Pál is értékelte. A színészek Roli előételét és főételét kedvelték jobban, de a desszertje nem sikerült jól. Mengyinél viszont hiányolták az intenzív ízeket, de az édessége, Rácz Jenő, Nagy Ervin és Feke Pál tetszését is elnyerte.

A zsúri végül meghozta a döntést, és kezdődhetett az eredményhírdetés, ahol minden korábbi játékos, és a döntősök családtagjai is jelen lehettek.

Mengyi már akkor elsírta magát, amikor meglátta a galérián a kislányát.

A drámai pillanatok után végül Bóza Roland lett Magyarország új Konyhafőnöke, így ő vihette haza a 10 millió forintot is. 

A stúdióban nem maradt szárazon, Szeghalmi Orsi, A Konyhafőnök legutáltabb versenyzője például nem bírta abbahagyni a sírást, annyira örült Roli győzelmének. 

Mengyi egyátalán nem volt csalodótt, hogy nem sikerült megnyernie a versenyt. Instagram oldalán köszönte meg a lehetőséget Rácz Jenőnek, és mindenkinek, aki támogatta:

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok-sok-sok kedves üzenetet tőletek! Kérlek, hogy ne legyetek szomorúak, hiszen én már így is iszonyatosan sokat nyertem! Roli nagyon ügyes volt és szívből gratulálok neki! Mindenképp hallani fogtok még felőlem, és ígérem, hogy nem tűnök el (igyekszem válaszolni az üzenetekre, amint időm engedi).

Bóza Roli már tudja is, hogy mire szeretné költeni a 10 millió forintot. A szülei régi csirkés bisztróját szeretné felújítani Agárdon. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás