Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mindent tudsz A Konyhafőnökről? Az RTL Klub kvíze lehet kifog majd rajtad

Mindent tudsz A Konyhafőnökről? Az RTL Klub kvíze lehet kifog majd rajtad

Gasztro & Tourism

Mindent tudsz A Konyhafőnökről? Az RTL Klub kvíze lehet kifog majd rajtad

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 21:41

Lesznek cseles kérdések, amik még a tapasztalt Konyhafőnök-rajongóknak is meg fogja dolgoztatni az agyát.

Már tényleg csak párat kell aludni, és május 3-án hétfőn indul A Konyhafőnök friss szezonja. Végre meghallgatattak Fördős Zé imái, és ő is kap egy csapatot, szóval a kék és a piros kötényesek mellett a sárgák is beszállnak a küzdelembe.

A készítők lépése több izgalmat hozhat, ráadásul az RTL így még hosszabbá tudja tenni az amúgy is jó nézettségű műsor futási idejét.

A Konyhafőnök az Amerikai Mesterszakácsból vette át azt a formulát, hogy már a válogatóból showt csinálnak, így láthatjuk azokat, akik nagyon nem tudnak, vagy egyáltalán nem is akarnak főzni. A kedvencünk a galaxis utazó Farkas Erika, aki azt állítja, hogy egy másik dimenzióban Sárközi Ákos, Fördős Zé, és Rácz Jenő az ő családja.

Lesz egy Vivien nevű lány, aki csak azért jelentkezett a műsorba, hogy meg tudja hódítani Fördős Zé szívét.

Most azonban jöjjön az RTL Klub kvíze, ami még a tapasztalt A Konyhafőnök rajongókat is valószínűleg meg tudja tréfálni néhány cseles kérdéssel. Aki amúgy látta az előző évad összes részét, az könnyebben fog rányomni a helyes válaszra, és lehet a 20-ból 20 is összejön neki.

Emlékeztek még olyanokra, hogy melyik séfnek kellett bokszkesztyűben főznie, vagy hogy ki készített főételt egy bika péniszéből? Hát, most majd kiderül. A kvízt ide kattintva éritek el!

Borítókép: RTL offical