promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez volt Fördős Zé útja A Konyhafőnökig, aki már 5 évesen beleszeretett a gasztronómiába
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még a Street Kitchenben sem Zének, hanem Zolinak hívják, mivel olyan ott a légkör, mint egy család.

Ha már család, akkor a Fókusz riportjában megjelenik Fördős Lajos is. Fördős Zé apukája mindig megbújt a háttérben, de az utóbbi időben egyre jobban a reflektorfénybe kerül. Nem lehet mit tenni, a rajongók imádják őt és a receptjeit, szóval muszáj főznie.

Fördős Lajosnak és Zé nagymamájának volt anno egy étterme, ahol a kicsi Zoltán mindig láb alatt volt - itt szeretett bele a gasztronómiába. Lajos nem akarta, hogy Zé a vendéglátásban helyezkedjen el, így idegenvezető lett, de sosem dolgozott benne.

A gasztroblogger akkori vállalkozása megbukott, így az öccsével 2012-ben eldöntötték, hogy főzős videókat fognak készíteni. Egy évre rá annyira beindult a dolog, hogy Zoli és Fördős Peti száz százalékosan erre, vagyis a Street Kitchenre tudtak koncentrálni. (Peti telefonon árult matracokat, Zé pedig rendezvényszervező volt.)

Aztán jött a nagy fordulat, vagyis A Konyhafőnök, aminek Fördős Zé mai napig az oszlopos tagja.

„Amikor engem megkerestek az RTL-től, hogy lesz egy műsor, és van-e kedvem a castingon részt venni akkor két dolgot gondoltam. Az egyik, hogy szerintem ilyen műsorra nincs szükség, de ha lenne is, hogy én ebbe igazán jól tudjak működni, az kizárt dolog. Amikor élesbe ment, akkor már mást gondoltam.”

- nyilatkozta Zé, aki az elején kicsit pesszimistán állt a dolgokhoz, aztán A Konyhafőnök az RTL Klub egyik legnézettebb műsora lett.

Mindenki kedvenc Zéjének nehéz feladata lesz, mivel a május 3-án induló új évadban ő is kap egy csapatot, akiket mentorálnia kell.

Fördős Zé családja nagyobbik része, és a párja is kerüli a kamerákat, szóval a sztárságot meghagyják a gasztrobloggernek, ami A Konyhafőnök zsűrije szerint jól is van így.

Zé idén lesz 44 éves és jobban meg szeretné tervezni az előtte álló éveket. A párjával, Sárival 3 éve vannak együtt. Boldogok, szóval 1-2 éven belül érkezhet a gyerek is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás