Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási baki: Hófehérke képével árulják a boltokban a "gyilkos gyümölcsöt" – fotó

Óriási baki: Hófehérke képével árulják a boltokban a "gyilkos gyümölcsöt" – fotó

Gasztro & Tourism

Óriási baki: Hófehérke képével árulják a boltokban a "gyilkos gyümölcsöt" – fotó

Gasztro & Tourism

CST 14:54

Elképesztő, hogy egyesek mennyire benéznek dolgokat.

Komoly történelme van már annak, hogy egyes marketingesek mennyire elnéznek dolgokat, mert éppen két egymással szoros kapcsolatot ápoló személyt és terméket megpróbálnak összeilleszteni annak érdekében, hogy az eladási számokat szépen megpörgessék. Számtalan megdöbbentő példa akad erre a nagyvilágból,

de akár a hazai berkekben is találunk letaglozó kísérleteket.

Az egyik leghíresebb az volt, amikor a Kaiser szalámira kokárdát raktak, mindez még 2009-ben történt. A szalámin Ferenc József császár mellé illesztették a 48-as függetlenségi harcok szimbólumát, tudjátok, mi a baj mindezzel? Hiszen az stimmel, hogy Ferenc József ekkor lett a Habsburg Monarchia feje, és találkozhatott Görgeivel és Kossuth Lajossal is. A probléma az, hogy nem volt közöttük felhőtlen a viszony, mondhatni halálos ellenségek voltak. Ferenc József fojtja vérbe a szabadságharcot, ő rendeli el az aradi vértanúk kivégzését, ráadásul gyűlölte a kokárdát.

Ez hatalmas baki volt.

Hollandiában nemrégiben Hófehérke rajzait vitték fel gyerekeknek árult almászacskókra. Tudjátok, hogy mi a probléma? Hófehérkét mérgezett almával szerette volna eltenni láb alól a mostohája, így valószínűleg sokan vannak, akik Hófehérke és az alma láttán nem elsősorban arra asszociálnak majd, hogy megvegyék a terméket. 

Kép: Red_Rolo09 / Boredpanda

(via Boredpanda)

Borítókép: Youtube