promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Könnyekkel és hatalmas meglepetésekkel tér vissza A Konyhafőnök – videó
Borítókép:  A Konyhafőnök / RTL Klub (via 24.hu)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan folytatódik A Konyhafőnök, amiben a 10 milliós fődíjra pályázó versenyzőknek Fördős Zét, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt kell lenyűgözniük ételeikkel, és van köztük olyan is, aki például sáskával próbálkozik.

2014-ben indult az RTL Klubon A Konyhafőnök című gasztro reality, ahol amatőr szakácsok szállnak versenybe a hatalmas főnyereményért, miközben a szigorú zsűri ízlésének is meg kell felelniük különböző ételeikkel. A műsor hatalmas siker lett, így természetesen jön a folytatás, és szerencsére még a koronavírus-járvány sem tudja megállítani az új évadot.

A casting epizódok alatt hatalmas kirohanások, balhék, illetve humoros és megható pillanatok is lesznek, szóval potyogni fognak a könnyek, vita zúdul a zsűrire és persze csapódnak az ajtók – sőt, valaki konkrétan sáskát is fog használni a kreálmányához, szóval bőven akadnak majd meglepetések is.

A csatorna közleményéből kiderül, hogy a forgatás jelentős részét még a járvány előtt forgatták le, utána pedig hatalmas odafigyeléssel folytatták a munkálatokat, hogy ne legyen baj. Ennek köszönhető, hogy a rajongók végre megkapják a várva várt új szezont, amiben Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos törik össze, vagy ápolják a jelentkezők álmait, akik közül egy ember viheti csak haza Konyhafőnökként a 10 milliós fődíjat.

A Konyhafőnök új részei augusztus 3-tól érkeznek, és minden hétköznap 20:10-től láthatjuk a versenyzők megmérettetéseit. A felrakott ízelítő alapján pedig tényleg lesz miért izgulnunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás