promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé megmutatja, melyek a legjobb rakott kaják

Fördős Zé megmutatja, melyek a legjobb rakott kaják

Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc

Indult egy trilógia a Street Kitchenön, ami a legjobb rakott ételeket mutatja be.

Fördő Zé rögtön egy kemény alapanyaggal kezd, amit nem kedvelnek annyira az emberek, és ez bizony a kelkáposzta. Nem mászik mindenki a falra tőle persze, de nem tartozik a nagyon közkedvelt növények közé.

A kelkáposzta gyakorlatilag a vadkáposzta  egy termesztett változata. Pont ezért jóval igénytelenebb is a fejes káposztánál, például jobban tűri a hideget. Tény, hogy kevesebb ételnek áll jól, és nem is savanyítható, de ki lehet belőle hozni a maximumot.

Ha a többségnek eszébe jut a kelkáposzta főzelék, akkor kirázza a hideg. Továbbhaladva a frankfurti leves felé már melegszik a dolog, aztán elérkezünk ahhoz a verzióhoz, amit a legtöbben szeretnek, vagyis a rakott kelkáposztához. Talán ez az elkészítési mód a legnépszerűbb a leves után.

Lehetne azt mondani, hogy majdnem töltött káposzta, de mégis más az egész. Ki így, ki úgy eszi meg jobban.

De most már jöjjön Zé egyik kedvenc étele, vagyis a rakott kel, amit ne féljetek elkészíteni, megkóstolni meg főleg ne, mert isteni tud lenni.