promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyes utazásra vállalkozik ByeAlex?
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekes ByeAlex átruccan Szlovéniába, ahol egyáltalán nem rossz a helyzet, de jöhet egy második hullám, ha nem figyelnek oda.

Mindenkinek a saját felelőssége jelenleg, hogy bevállalja-e az utazást a szomszédos országokba, ahol ismét kezd éledezni a koronavírus-járvány. A horvátországi nyaralás például nem javasolt, ahol kedden 92-vel nőtt az új fertőzöttek száma a hétfői 52-höz képest, elérve a 3953-at. Ettől még az ország látogatható.

ByeAlex Szlovéniába ruccan át, Piran városába:

„Holnap (azaz csütörtökön – a szerk.) húzok Piran városába, Szlovéniába pár napra. Jártatok arra? Ha igen, várom a tippeket mit érdemes”

– írta az Instagramon az énekes, amihez félmeztelenre vetkőzött, hogy ő is villantson valamit a strandidőben, ne csak a lányok.

Szlovéniában kedden 19-cel 1878-ra nőtt az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma, míg hétfőn ez a szám még 10 volt, szóval ott is elindult a növekedés, de még nem vészesen. A diagnosztizált betegek közül mindössze 16-an vannak kórházban, közülük egyet ápolnak intenzív osztályon.

Ljubljana, Szlovénia fővárosa május elejétől szigorú óvintézkedések mellett fokozatosan feloldotta a korlátozásokat, és újraindította a gazdaságot, valamint megnyitotta határait több európai uniós ország állampolgárai előtt. Alex ugyebár csak a Piran nevű kikötővárosba utazik, ahol nem kell tartani nagy tömegektől, és az óvintézkedések betartásával nem lehet semmi gond. Persze továbbra is ott lóg a levegőben, hogy nem minden turista óvatos, és ha most nem figyelünk, akkor újra indulhat az egész járvány.

Jelko Kacin kormányszóvivő elmondta, hogy további eredményeket várnak lehetséges új esetekről. Ezt követően értekezik az országos közegészségügyi intézet, hogy megvitassa a járványhelyzetet az országban. Remélhetőleg nem szabadul el újra drasztikusan a vírus.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás