promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ne dőlj be az Fb-posztnak! Nincs óriási Wizz Air-akció
Borítókép:  repulnijo.hu
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az Utazómajomnak több olvasó jelezte, hogy rendkívüli akció van most a Wizz Air-nél. A Facebook-bejegyzés szerint a légitársaság két ingyenes jegyet kínál, mert 15 évvel ezelőtt szállt fel a cég első repülőgépe. Ami elsőre is szemet szúrhat, hogy a poszt magyartalanul van megfogalmazva.

Ha ez sem ébresztene gyanút az olvasóban, akkor elég ránézni az állítólagos társaság honlapjára, amelyet így tüntetnek fel: wizzair.hu-hu.online. Ezzel szemben a Wizz Air honlapja a következő címen érhető el: wizzair.com. Egyértelműen kijelenthető, hogy adathalászási kísérletről van szó.

A cég azonnal reagált az „akcióra”, a közleménye alább olvasható:
„Bármilyen promóciót, illetve versenyt a légitársaság kizárólag a saját hivatalos honlapján, illetve a saját hivatalos közösségi média felületein, valamint a WIZZ hírlevélben hirdet meg. A Wizz Air azt tanácsolja, hogy a felhasználók kizárólag a vállalat hivatalos csatornáit keressék fel, más, a repülőtársaság akcióiról, felhívásairól szóló oldalakra, linkekre ne kattintsanak. A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket azon személyek, illetve jogi személyiségek ellen, akik hamisan állítják, hogy a Wizz Air nevében járnak el, illetve akik a Wizz Air nevében félrevezetik, megtévesztik a fogyasztókat” – írja a 24.hu.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás