promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az étterembe járás és az új ízek felfedezésének népszerűsítésére létrehozott akció során az alkoholtartalmú italokat nem lesz kötelező féláron adni, tehát a borocska lehet teljes árban lesz. Minden másra, a teljes étel- és alkoholmentes ital fogyasztásra továbbra is 50 százalék kedvezményt kell adniuk a csatlakozó vendéglátóhelyeknek.

A torkos csütörtök a Magyar Turizmus Zrt. egyik legsikeresebb akciója, amely támogatja, hogy a lakosság és az ide látogató külföldiek a gasztronómián keresztül fedezzenek fel újabb magyarországi tájakat, kóstoljanak új, helyi ízeket, ismerjék meg a különböző régiók által kínált hagyományos magyar ételeket, valamint a gasztronómiához kötődő tradicionális magyar népszokásokat.

étel
Idén az akció hivatalos weboldala a torkoscsutortok.itthon.hu, itt tekinthetjük meg, mely éttermek csatlakoztak az akcióhoz a lakhelyünkhöz közel.

A Gasztroélmények éve programsorozat következő állomása egy országos piknik lesz, amelyet áprilisban szeretnének megszervezni, májusban pedig a Bocuse d'Or szakácsverseny szab majd irányt a magyar gasztronómiának.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás