promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az egész világ a szexi és szűk bugyit viselő ukrán olimpikonnőért van oda, most csak róla beszélnek mindenhol

Az egész világ a szexi és szűk bugyit viselő ukrán olimpikonnőért van oda, most csak róla beszélnek mindenhol

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions

Álmában sem gondolta volna, hogy ennyire híres lesz, álomszép külseje azonban több millió embert feltüzelt.

A párizsi olimpia javában dübörög, tegnap különösen izgalmas napja volt a magyar sportolóknak: kajak-kenusaink igazi éremesőt intéztek Magyarországnak, hihetetlenül büszkék voltunk hazánk nagyjaira. Persze így van ezzel minden ország: nagyon szurkolnak az indulóknak és igyekeznek minden körülményt biztosítani a felkészüléshez, hogy a versenyzők valóban csak az egészségükre, az erőnlétükre és a teljesítényükre tudjanak koncentrálni. Nehezítő körülmény, ha valakinek az országában háború dúl, éppen ezért is dicséretes, hogy Ukrajna is fel tudott mutatni versenyzőt

Julia Levcsenko (ez a magyarosított neve, eredetileg Yuliia Levchenkonak hívják) magasugrásban képviselte hazáját és bár érmet nem sikerült nyernie, több dolog miatt is duzzadhat az ukránok szíve a dicsőségtől. Bár Julia-nak nem sikerült a saját egyéni 2,02 méteres rekordját megdönteni, mégis derekasan helyt állt, nem utolsó sorba pedig egészen elképesztő hatással van a közönségre és a nézőkre. Külseje mindenkit megbabonázott és bár nem győzzük hangsúlyozni, hogy sporttelsejítménye is dicséretre és figyelemre méltó, mégsem lehet csendben elmenni a sportolónő egyedi szépsége mellett.

Így néz ki például a mindennapokban, amikor nem sportfelszerelésben van, hanem éppen valami olyan eseményre készül, ahol a szolid elegancia az elvárás.

Itt megnézhetitek, hogy mennyire előnyös sportruhát szabtak rá, tökéletesen láthatjuk, hogy mi rejtőzik a ruha alatt.

Itt megnézhetitek ugrás közben, félelmetes a hajlékonysága, izmai pedig egy szemernyi kérdést sem hagynak afelől, hogy rengeteg időt tölt az edzőteremben és az egészséges éltmódon kívül más szóba sem jöhet.

Julia életével és sportteljesítményével is behatóan foglalkoznak ebben a videóban: