promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt az olimpia szexiségmérője, a bugyis göndör démon kegyetlenül bánt a rúddal, de Budapestet imádta

Kiakadt az olimpia szexiségmérője, a bugyis göndör démon kegyetlenül bánt a rúddal, de Budapestet imádta

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bár érem ne járt az ugrásért, a nézőknek hatalmas jutalom volt a hölgy előadása.

Július 26-án elrajtolt a párizsi olimpia és azóta nem csitulnak a kedélyek a világ legnagyobb sportrendezvénye körül. Az már szinte biztos, hogy az idei az eddigi legbotrányosabb olimpia címét fogja elnyerni, ugyanis több olyan dolog is történt itt, ami szó szerint példa nélkülinek számít a korébbi ötkarikás rendezvényeket megnézve. A boxolók között például kettő olyan versenyző is van, akinek a tesztoszteronszintje magasabb az átlagos nőkénél, így őket (az, hogy tévesen, vagy sem, gúnyból, vagy indulatból) férfinak titulálták, mégis kiállhattak a ringben, Imane Khelif példáéul a magyar ökölvívót, Hámori Lucát ejtette ki, akinek ezért esélye sem volt az aranyéremre.

Aztán ott van a Szajna víztisztaságának a kérdése: sokáig nem volt egyértelmű, hogy úszhatnak-e benne a versenyzők, végül mégis a "habok közé" vetették magukat: ezt pedig komoly óvintézkedés előzte meg, utólag viszont ez kevésnek bizonyult, többen rosszul lettek.

Aztán ott van az a sportoló is, akit azért ültetek le, mert egy 12 éves lánnyal folytatott szexuális aktust, börtönben is ült, most pedig az egész ország (és világ) őt ünnepli, míg a másik fele mélyen fel van háborodva azon, hogy ez előfordulhat.

A magyar versenyzők is igencsak kitesznek magukért, Milák Kristóf aranyérméért például nem csak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is szurkoltak, annyira híre ment a flegma, laza srácnak, aki elvileg nem edzett, gyakorlatilag meg talán mégis.

De arról sem szabad, hogy eltűnjön a fókusz, hogy összességében ez egy sportverseny, ahol számos ország nagyjai mérik össze tudásukat, teljesítőképességüket, erőnlétüket azért, hogy büszkévé tegyük nemzetüket és egy egész világ megismerje azt a nevet, aki átvette az aranyérmet. Szorgalmuk, alázatuk, igyekezetük az átlag ember számára felfoghatatlan, nekik pedig eufórikus, hiszen ezek azok a pillanatok, amihez sokszor akár 10-20 év is elvezetett. Ilyen Taliyah Brooks is, aki magasugróként jutott ki az olimpiára, amerikai versenyzőként.

Eddig összesen 2065 pontot szerzett, ami kifejezetten jó eredmény, azonban emellett szembetűnő, extravagáns külseje és csodálatos hajkoronája, valamint kivételes alakja miatt is felfigyelt ré az egész világ. A sportruházata pedig a megtestesült tökéletesség.

Korábban már járt Budapesten is, ahol szintén versenyzett, képességeiről pedig egy értekezésben is foglalkoztak: