promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megviccelte a kisfiát, majdnem meglincselték: internetre töltötte fel a videót, ami alapján volt aki a gyámügyet

Megviccelte a kisfiát, majdnem meglincselték: internetre töltötte fel a videót, ami alapján volt aki a gyámügyet

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions

Azt hitte vele együtt nevetnek majd, helyette el akarták venni tőle a gyereket.

A 21. században egyre nagyobb figyelmet kap a mentális egészség, olyan összefüggések derülnek ki az emberi lélekkel kapcsolatban, amire korábban senki sem gondolt volna. Mostanában került a köztudatba az úgynevezett ősbizalom kifejezés is, ami a szülő-gyermek kapcsolat legnemesebb része. Azonban amilyen erős, olyan könnyű tönkretenni és sok szülő nem is gondol rá, hogy amikor egy számára tréfásnak tűnő helyzetbe hozza a gyerekét, az akár maradandó károsodást is okozhat neki.

Vélhetően erről még nem hallott az a szülő, aki a lenti videóban szerepel és egy igen gonosz viccet űzött a kisfiával. Éppen az óvodából, vagy iskolából hozta őt haza, amikor az autóba beülve minden a megszokott szerint zajlott. A kisfiú a gyermekülésben ül, beszélgetnének, édesapja ekkor azonban maga felé fordítja a telefont, úgy, hogy azt a kisfiú is lássa és bekapcsolja a face appot, amin azt állította be, hogy a kijelzőn egy medve képe jelenjen meg. Így kezd el beszélgetni a gyerekével, aki az első pillanattól kezdve nagyon meg van rémülve, látszik az arcán, hogy nem érti mi történik.

Az igazán szívszorító részlet ekkor következik: a kisgyermek sírva kezdi kérlelni édesapját, hogy hagyja abba, aki tovább viccelődik vele, zokogásig hergelve a kisfiút. A remekbeszabott akciójáról készült videót feltöltötte az internetre is, ahol néhány lájkban reménykedettnéhány lájk reményében, helyette azonban egészen mást kapott: a nála jobb érzésű emberek, szülők és gyermektelenek egyaránt keresetlen szavakkal illették az akcióját, volt, aki szerint még az sem lenne túlzás, ha a gyámhivatal elvenné tőle a kicsit, többen ennek a bejelentésével fenyegetőztek. Mások megdorgálták, volt ki szelídebben, volt, aki bizony trágár szavakkal, míg megint mások könyörögve kérték, hogy soha többet ne csináljon ilyet, mivel ezzel rettenetes fájdalmat okoz a kisfiának.

A felkavaró videót ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Ne felejtsük el: a gyerekeknek a szülők igazi istenek és a gyermeki bizalom egy olyan értékes dolog, amit ha egyszer elveszítünk, akkor sohasem szerezhetjük vissza, nem beszélve arról, hogy több év terápiára ítéljük ezzel a csemetét felnőttkorában.