promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos műsorváltozást jelentett be a TV2, megismétlődik az előző hétvége
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 a múlt hétvégéhez hasonlóan ismét változtatást eszközölt, de még bőven van időnk felkészülni rá.

Az RTL és a TV2 gyakran nyúl a műsorváltoztatás lehetőségéhez, ha úgy érzi, hogy ezzel valamilyen előnyre tehet szert. Ez történt a múlt hétvégén is, mikor a TV2 a Next Top Model Hungary-t egy későbbi idősávba pakolta, hogy elkerülje az RTL A renitens című műsorát, ami a korábbi hetekben minden alkalommal több nézőt ültetett a képernyők elé, mint Ördög Nóra reality műsora. A csatorna abban bízott, hogy ezzel a lépéssel többen kapcsolnak a majd a modellkedős reality-re. Talán éppen ennek a hatására az RTL is a műsorváltoztatás mellett döntött, erről ebben a cikkünkben olvashattok:

Igen ám, azonban sokszor megesik, hogy nem ilyen kacifántos indokok állnak a műsorváltoztatás mögött, ami főleg azokat az idősebb nézőket szokta megzavarni, akik még mindig a nyomtatott TV-újságokból tájékozódnak a televíziós programok felől. Van, hogy egyszerűen csak egy másik műsort vagy filmet sugároznak a televzióknál, ami utána nem is különösebben befolyásolja a műsorrendet, ez történt múlt héten is, mikor a roppant népszerű Mielőtt megismertelek című romantikus film helyett egy, a magyarok körében sokkal nagyobb kultisznak örvendő klasszikust, a Taxi első részét sugározta a csatorna.

Április 13-án ismét műsorváltozás lesz a TV 2-n.

Eredetileg egy magyar zenés produkciót, az igencsak rossz hírnek örvendő Pappa Pia-át tűzték volna műsorra a csatornánál, amelyben Szabó Kimmel Tamás Nagy Feróval közösen a családi örökség, egy csónakház megmentésén ügyködik a nem különösebben ravasz, de annál aljasabb Stohl András ellenében. A TV2 azonban úgy döntött, hogy inkább biztosra megy, és az eredeti programmal ellentétben inkább a Taxi folytatását, a Taxi 2-t tűzi műsorra este 8 órakor. A francia sorozat első négy részét Magyarországon kisebb kultusz övezi, ennek kapcsán rengeteg érdekességről rántottuk már le a leplet mi is a promotions oldalán, ezeket itt tudjátok elolvasni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás