promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Taxi-filmek dúskeblű szépsége apró bugyiban mutatta meg magát, elképesztő fotó készült
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő 48 évesen elképesztő formában van.

A Taxi-filmek a kilencvenes évek óriási szenzációi voltak, az abszolút francia humor szerelmesei egy újabb szerelemadagot kaptak a mozikban, az első film pedig rövid időn belül annyira népszerű lett, hogy bizony következhettek a folytatások,. Luc Besson a filmekben elképesztően csúcsra járatta a furán vakmerő és gyors francia humort, amely nagyban épít a helyzetkomikumra, illetve a karakterekre is. Sőt, a Taxi-univerzum kikacsintott az amerikai nézőre is, hiszen igazi világsztárokat is bevont pici epizódszerepekre,

ilyen volt például a Feláldozhatók sztárja, Sylvester Stallone is.

Nem is olyan régen megérkezett egy új folytatás is a gigantikus népszerűséget bezsebelő filmsorozathoz, ám ez már nem tudott magával hozni óriáis sikereket. Biztos, hogy azért sem, mivel az ikonikus szereplők közül, akik igazából a Taxi-filmek elképesztő erejét adták, alig szerepelt benne valaki.

A régi szereplőket viszont mindig imádattal nézzük vissza.

A tündöklő szépségű Marion Cotillard alakította a filmekben a mindeig forrófejű, de elképesztően tehetséges Samy Naceri feleségét, aki a mozik elkészültekor még nem volt annyira ismert színésznő, mint majd bő öt évvel később, amikor a Piaf című filmmel mozitörténelmet írt 2008-ban. A szenzációs teljesítményt a szakértők díjesővel honorálták, Marion Cotillard többek között Golden Globe- és Oscar-díjat is bezsebelt a film után. Később pedig többek között a Batman-filmekben is feltűnt.

A gyönyörű színésznő pedig cseppet sem vesztett bájából az elmúlt évtizedek alatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás