promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 9: Az egyik csillagjegy félhet az eladósodástól, az Ikreknek most kezdődik egy szerencsés időszak
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegy meg sem kell erőltesse magát, annyira könnyen jön ma minden. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Kedden a munkahelyeden nagy változásokra számíthatsz, ami elősegítheti a karriered fejlődését. A pozitív energiák most támogatnak téged, és könnyedén átlátod a lényeget, nem hagysz figyelmen kívül semmiféle akadályt. Érzed, hogy tisztábban hallod a belső hangodat, ami elképesztően inspiráló. Bízz az ösztöneidben, mert ezek kulcsfontosságúak!

Bika (április 21. - május 20.)

Kedden fontos, hogy figyelj az álmaidra, akárha milyen furcsák vagy nagyok is. Bár még nem láthatod teljesen tisztán az utat, ne aggódj, csak tűzd ki a célt, és hagyd, hogy az alkotóerő véghezvigye a többit. Ügyelj arra, hogy mire vágyódsz, mert nagy valószínűséggel meg is valósulhat!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Április most az ikrek számára különösen szerencsés időszaknak ígérkezik, és ez a jó energia már kedden megmutatkozhat az életedben. Ugyanakkor légy óvatos, hogy melyik területre fókuszálsz, mert ha csak a negatívumokra összpontosítasz, könnyen eluralkodhat rajtad az elégedetlenség. Viszont ha másképp nézel rájuk, rájössz, hogy csak rosszul értékelted a helyzetet.

Rák (június 22. - július 22.)

Átverés szaga terjeng a levegőben, de rajtad nem fognak ki, messziről kiszagolod a huncutságot. Sőt, még élvezed is, hogy többet tudsz a másiknál, és hagyod, hadd fusson a saját farka után. Nem szép dolog tőled, de hé, néha neked is kijár egy kis szórakozás. A végén kegyetlenül leszúrod az ellenfelet, mikor szembesíted a hazugságával.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mikor már mindent elengedtél, mikor már minden olyan borúsnak tűnt, mikor már semmihez sem fűztél nagy reményeket,az élet meglepő módon kárpótol a hányattatásaidért. Akár számítottál rá, akár nem, ez a luxusutazás bizony rád várt. Használd ki, töltődj fel, de ne búsulj akkor se, ha a beígért utazás ma nem a te öledbe hullik, mert van aki ennél is értékesebb ajándékra számíthat ma.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nosztalgikus emlék keríthet hatalmába kedden, valaki felszakít egy régi sebet. Ez eleinte fájhat, valójában viszont csak közelebb visz a megoldáshoz, a feloldozáshoz és az elfogadáshoz. Hálás lehetsz annak, aki a sebet feltépi, nem véletlenül teszi. Ne feledkezz meg a barátaidról és a családodról sem, akik melletted állnak a bajban. Ha te mégsem küszködsz most anyagi nehézségekkel, csak várd ki a végét.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mostanában elég sok rossz döntést hoztál, szorított a szükség, és ez kapkodásra késztetett. Le kell nyugodnod, és hideg fejjel átgondolni, hogy hogyan tudsz ebből a vesztes helyzetből mégis győztesen kikerülni. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ez egy könnyű nap. Semmit se kell tenned, minden olyan, mintha az öledbe hullana. Új szerelem? pipa. Új munkahely? Pipa. Jobb fizetés? Pipa. Kibékülés egy régi baráttal? Pipa. Meghitt családi együttlét? A Határ a csillagos ég, am bármi megtörténhet. Még a többi csillagjegy is irigykedik rád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Fontos lenne a mai napon, hogy ne ítélkezz elsőre, mert olyan ember tűnhet fel az életedben, akit teljesen ellenszenvesnek tartasz, és kifejezetten irritál. De erről ő nem tehet, sőt. Ha figyelsz rá, könnyen megeshet, hogy egyik legnagyobb szövetségesedet találod meg benne. A szerelem sincs kizárva.

Bak (december 22. - január 20.)

Luxasutak jönnek, luxusutak mennek, de téged ez nem érdekel, Ugyan mit számít egy kis csillogás? Nem te vagy az acsillagjegy, akit ma ezzel ajándékoz meg a sors, de van egy jó hírem: amit ma megkaphatsz, az sokkal jobb ezernyi luxus utazásnál. A kérdés már csak az, hogy képes leszel-e felismerni ezt a kivételes ajándékot?

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A nyers stílusodat nem díjazza mindenki, ezért bár nem kell megtagadnod magadat, jobban tennéd, ha disztingválnál kicsit a kommunikációs módok között. Van mikor többre jutnál némi megfontolsággal. Fontold meg, utána káromkodj csak.

Halak (február 20. - március 20.)

A szerelem az ajtón kopogtat, te meg máris ugrasz ki az ablakon. Erre mondják, hogy furcsán vagy bekötve, pedig mindenre van logikus magyarázat. Te rájöttél már a sajátodra? Kedden könnyen lehet, hogy egy lépéssel közelebb jutsz önmagadhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás