promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 27: Az egyik csillagjegy egy kollégájával készül félrelépni, a Rák már túl is esett a megcsaláson
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vad érzelmek néha elképesztő dolgokra sarkallnak. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19): Ma egy családi perpatvar veszi el a legtöbb energiádat. Valami hosszú ideje feszültségforrásként kering a levegőben, és most elérkezett az idő, hogy rendezzétek a dolgokat. Ne hagyd, hogy az indulatok átvegyék az irányítást, és próbáld megérteni mások nézőpontját is.

Bika (április 20 - május 20): Szerdán pénzeső érhet. Lehet, hogy váratlanul érkezik valamilyen  jövedelemforrás vagy egy nagyobb összegű pénzügyi tranzakció lesz sikeres. Ne feledd, hogy bölcsen kezeld a pénzügyeidet, és gondoskodj róla, hogy jól befektess vagy megtakaríts az esetleges váratlan kiadásokra.

Ikrek (május 21 - június 20): Szerencse a szerelemben vár rád ezen a szerdán. Ha egyedülálló vagy, akkor új és izgalmas kapcsolat lehetősége bukkanhat fel az életedben. Ha már kapcsolatban vagy, akkor a partnereddel való kapcsolatod mélyülhet tovább, vagy pozitív fordulatot vehet.

Rák (június 21 - július 22): Szerdán a párkapcsolati konfliktusokra kell fókuszálnod. Valamilyen vita vagy nézeteltérés lehet a partnereddel vagy szeretteiddel. Fontos, hogy nyugodt és megértő legyél, és próbáljátok meg közösen megoldani a felmerülő problémákat.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22): Ma gyanús SMS-ra lehetsz figyelmes, amely zavarba hozhat vagy kérdéseket vethet fel benned a kapcsolatodat illetően. Ne ülj fel rögtön a rosszindulatú következtetésekre, hanem kommunikálj nyíltan és őszintén a partnereddel a felmerült aggályaidról.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22): Szerdán esetleg fizetésemelésben részesülhetsz, ami nagy örömöt jelenthet és pozitív változásokat hozhat az életedben. Használd fel ezt az extra jövedelmet okosan, és tervezd meg, hogyan tudod legjobban kihasználni. Ha nem adnak, akkor viszont neked kell megharcolnod érte!

Mérleg (szeptember 23 - október 22): Néha ki kell rúgni a hámból! Fontos lenne kilépned a komfortzónádból. Lehet, hogy valamilyen kihívás elé állít az élet, ami arra ösztönöz, hogy új dolgokat próbálj ki vagy új utakat járj be. Ne félj kockáztatni, és higgy magadban.

Skorpió (október 23 - november 21): Ma bűntudatot érezhetsz egy félrelépés miatt a múltban. Fontos, hogy ne hagyd, hogy ez a bűntudat megbénítsa az életedet. Tanulj a hibáidból, és lépj tovább, fókuszálva a jövődre és az előtted álló lehetőségekre. A bűntudatot azonban valahogy fel kell oldanod, kérj segítséget akár, ha szükséges.

Nyilas (november 22 - december 21): Szerdán lanyhulni látszik a lelkesedésed a szerelmed iránt. Lehetséges, hogy kissé unalmasnak érzed a kapcsolatot, vagy szükséged van valamilyen frissítésre vagy kalandra. Kommunikálj nyíltan a partnereddel az érzéseidről, és próbáljatok új dolgokat kipróbálni együtt.

Bak (december 22 - január 19): Szerelmi háromszög alakulhat ki a munkahelyeden, ami komoly feszültséget okozhat. Fontos, hogy tisztán lásd az érzéseidet és a helyzetet. Ne feledd, hogy a munkahely a munkáról szól, ezért ez a dolog már anélkül is nagyon bonyolult, hogy kettőnél több szereplője lenne. Ám minden okkal történik.

Vízöntő (január 20 - február 18): Ma egy kis szerelmi kalandozáson agyalsz. Lehet, hogy érdeklődést mutatsz valaki iránt, aki eddig csak barátként volt jelen az életedben, vagy új emberekkel szeretnél ismerkedni. A gond csak az, hogy mit szól ehhez a párod? Ez az ami nem hagy téged nyugodni, és ezt valóban jobb tisztázni.

Halak (február 19 - március 20): Ma bosszút állnál valamiért. Lehet, hogy valaki megbántott vagy sértett téged, és most úgy érzed, hogy ideje vámot szedni. Azonban fontos, hogy jól átgondold a döntéseidet, és ne engedd, hogy az indulatok irányítsák cselekedeteidet. Legyél bölcs és megfontolt a bosszúvágyad kezelésében is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás