promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 19: Az egyik csillagjegyet megkísérti a félrelépés szele, a Mérlegre rátör a vad szerelem
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Üzentek a csillagok, de nem muszáj ám feltétlenül megfogadni a tanácsaikat. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19)

Kedden különösen fontos lehet az önállóság és a kezdeményezőkészség, kiváltképpen ha szerelemről van szó. Ne féljen új dolgokba belevágni, és higgye el, hogy képes megvalósítani a céljait!

Bika (április 20 - május 20)

Ma érdemes figyelni az apró részletekre és a nagy hangsúlyt fektetni a kényelmes környezet kialakítására. Engedje el a kontrollt, és bízzon az ösztöneiben. A pénz ma ne jelentsen akadályt ezekben a dolgokban.

Ikrek (május 21 - június 20)

Az egyik munkatársa vagy egy régi ismerős nagyon felkeltette az érdeklődését, kacérkodik a félrelépéssel is. Mielőtt bármilyen döntést is hozna, derítse ki miről szól valójában ez a vonzalom.

Rák (június 21 - július 22)

Ezen a kedden az érzelmeire kell figyelnie, és megengednie magának, hogy néha megnyíljon mások előtt. Ne hagyja, hogy a múlt gátolja jelenét.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Legyen önmagával és másokkal szemben is nagyvonalú ma. Az együttműködés és az empátia hozhatja meg a legnagyobb sikereket.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Kedden talán jobb egyedül dolgozni, hogy tökéletesíthesse ötleteit és terveit. Ne aggódjon túlságosan a részletek miatt, néha a nagy kép fontosabb.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

Meglévő kapcsolatában mostanában könnyen lehet, hogy nem talált túl sok szenvedélyt, de ma rendkívül erős érzelmek lángolnak fel önben. A gond csak az, hogy nem feltétlenül a jó emberrel kapcsolatban éli meg a szerelem édes ízét.

Skorpió (október 23 - november 21)

Ma merjen mélyre ásnia érzelmeiben és megérteni azokat. Az önismeret segíthet átlendülni a nehézségeken, de erre időt kell szánni - ha úgy adódik, akkor pedig akár pénzt is.

Nyilas (november 22 - december 21)

Legyen nyitott az új lehetőségekre és kalandokra ezen a kedden. Az élet izgalmasabbá válik, ha merészek vagyunk,  merünk kilépni a komfortzónánkból, és nem aggódunk annyit a pénz miatt.

Bak (december 22 - január 19)

Kedden az időzítés kulcsfontosságú lehet a sikeres vállalkozásokhoz. Ne siettesse az eseményeket, és bízzon az ön belső időzítésében.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Keresse a kreatív megoldásokat ma, és ne féljen kifejezni egyedi gondolatait. Az ön egyedisége lehet az, ami kiemeli a tömegből.

Halak (február 19 - március 20)

Ma hallgasson a belső hangjára, és bízzon az intuitív érzékenységében. Az álmok és az inspirációk most vezethetik a legjobb eredményekhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás