promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - március 6: Az egyik csillagjegy a csillagokat is lehozná az égről hogy jóvá tegyen valamit, a Kosra sok futás vár a pénze után
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki követ el hibákat, de nem mindenki képes a megbocsátásra. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ha nem vagy résen, ma könnyen azon kaphatod magadat, hogy loholsz a pénzed után. Van esélyed utolérni, de még jobb lenne, ha nem kellene futni. Pénzügyi kérdésekben ma különösen megfontoltnak kell lenned.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerdán élvezd a nyugodt pillanatokat, használd ki mikor egyedül lehetsz, mert hamarosan nagyon visszavágyod majd ezt az állapotot. Az esőfelhők már gyülekeznek, de nem muszáj eláznod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mai napon nyílj meg a körülötted lévők felé, és használd ki azt a szerencsés időszakot, amit a március számodra tartogat. Törekedj a lelki béke megteremtésére.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kolléga mérgező hozzáállása negatívan befolyásolhatja a munkádat, de fontos felismerni, hogy ő valójában tükröt tart eléd. Ahelyett, hogy harcolsz ellene, használd ezt a tükröt a fejlődésedhez. Figyeld meg, hogyan hat rád a viselkedése, és kérd meg magadtól, hogy van-e benne igazság. Ha igen, változtass a hozzáállásodon. Ne feledd, a munkahelyeden több a támogatód, mint az ellenséged. Fordulj hozzájuk, ha segítségre van szükséged.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Törekedj a maximumra minden területen, és vegyél részt aktívan az hétköznapjaid alakításában. Ne keseredj el kudarcok miatt se, minél jobb vagy valamiben, annál több hiba kell mögötted legyen. Szerelemben, pénzkeresésben, családi dolgokban - egyre megy.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerdán figyelj oda az események gyorsulására, hogy ne csússzon ki az irányítás a kezedből. Ha mégis kicsúszna, nyerd vissza nyugalmadat, kerüld a kapkodást. A szerelemben épp úgy, mint a munkában - nem tiszta, hogy hol érhet váratlan meglepetés. 

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hallgass a megérzéseidre, és ne bonyolítsd túl a dolgokat. Készen állsz rá, hogy akár a csillagokat is lehozd valakinek, aki most neheztel rád. A siker nem garantált, de te elmész a falig.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hallgass a megérzéseidre, és ne bonyolítsd túl a dolgokat a szerelem kérdéskörében. Kommunikálj többet a barátaiddal, hívd meg őket, mostanában lehet kicsit elhanyagolva érezték magukat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Márciusban használd ki az energiáidat, és bízz a belső iránytűdben. Ne hagyd, hogy mások folyton befolyásoljanak téged, válogasd meg, hogy kinek adsz a szavára, és ki az, akinek jobban belegondolva nem is kellene érdekeljen a véleménye.

Bak (december 22. - január 20.)

Szerdán légy óvatos a munkahelyi bonyodalmakban, mert még a pénzed is kárát szenvedheti, ha belelovallod magad a konfliktusokba. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak téged.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Figyelj jobban, hogy ne vállald túl magadat. Engedd meg magadnak a pihenést, és hallgass jobban a barátaidra, akik bizonyos dolgokat lehet, hogy sokkal jobban látnak kívülről.

Halak (február 20. - március 20.)

A múlt kísértetei néha visszatérnek, és még a napi horoszkóp sem tudja megmondani, hogy mihez kezdj velük. A szembenézés kívánatos lenne, de még nem biztos, hogy készen állsz rá. Azt se szégyelld, de egy valamit biztosan megtehetsz: vedd komolyan a traumáidat, fájdalmaidat - magadat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás