promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk olyan zseniálisan alázta meg a megbénult Metát, hogy ezen röhög most az internet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elon Musk páros lábbal rúgott bele a Metába.

Az egész világot érintő Meta-leállás derült égből villámcsapásként ért minden felhasználót. Az emberek rögtön pánikba estek, hiszen mindenki azt hitte, valaki feltörte a fiókját. Pedig erről szó nincs, mint kiderült egy globális hiba okozta a leállást, ez volt az oka, hogy a Facebook, a Messenger, és az Instagram is nagyjából egy órán keresztül elérhetetlen volt.

Azt szokták mondani, hogy a szükség törvényt bont - márpedig a Meta most rászorult arra, hogy a konkurens platformon közölje a felhasználókkal, hogy tudnak a problémáról, és dolgoznak rajta. A Meta szóvivője Elon Musk oldalát, a Twitterből lett X-et használta arra, hogy tudassa a világgal, mindent megtesznek a hiba helyreállítása érdekében.

Elon Musk rögtön átkapcsolt troll-üzemmódba, és olyan zseniálisan rúgott bele a megbénult Metába, hogy most ezen röhög az egész internet. Az X-vezér kegyetlenül vicces posztot rakott ki a Madagaszkár pingvinjei-vel, a kép mellé pedig csak annyit írt - természetesen trollkodásként:

„Ha ezt a bejegyzést olvasod, az azért van, mert a szervereink működnek”.

Elon Musk ezzel fájdalmas döfést adott be a Metának. Az egyik magyarországi Star Wars rajongói csoportba is bekerült az alábbi kép, mégpedig azért, mert a Madagaszkár pingvinjei kapitányát Reviczky Gábor szinkronizálta, csakúgy, mint a régi Star Wars-filmekben az Uralkodót. Az egyik felhasználónak erről eszébe jutott A Jedi visszatér egyik mondata.

„Megvan, amikor az Uralkodó azt mondja Luke-nak a Halálcsillagon, hogy "Eljön az idő, amikor majd engem nevezel Mesternek"? Valahogy most ez jutott eszembe erről a képről”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás