promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 27: Az egyik csillagjegy leszüreteli a pénzfát, a Halaknak nagyot kell csalódnia valakiben
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valójában több csillagjegy is örülhet a szerencséjének, ám van aki tényleg pórul járhat. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Nehézségek adódhatnak a párkapcsolatodban, de ne add fel! A türelem és a kitartás most a jelszó. Ha egyedülálló vagy, ne keseredj el, ha nem találsz azonnal társra. Koncentrálj önmagadra, és fejleszd a személyiségedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Változásra vágysz a párkapcsolatodban, de ne hozd elhamarkodott döntéseket. Gondolkodj el alaposan, hogy mit szeretnél, és beszélj őszintén a partnereddel. Ha egyedülálló vagy, ne félj új utakat bejárni, és nyitottnak lenni a változásra, így a szerelem is könnyebben megtalál.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rendszerezd a gondolataidat, mielőtt bármilyen fontos döntést hozol a szerelmi ügyekben. A kommunikáció kulcsfontosságú, de ne feledkezz meg a türelemről és a megértésről sem. Ha egyedülálló vagy, tölts időt önmagaddal, mielőtt újabb románcba kezdenél.

Rák (június 22. - július 22.)

Kedden hajlamos lehetsz a féltékenységre és a bizalmatlanságra. Ne ragadjon el a gyanakvás, és próbálj meg objektíven szemlélni a helyzetet. Ha egyedülálló vagy, ne ítélj elhamarkodottan másokat, és adj esélyt az új ismeretségeknek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most kiemelten fontos a kommunikáció a párkapcsolatodban. Beszélgessetek nyíltan az érzéseitekről és a vágyaitokról, és figyeljetek oda egymásra. Ha egyedülálló vagy, ne félj kezdeményezni, és mutasd ki az érdeklődésedet a kiszemelted iránt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napon romantikus hangulatban érezheted magad. Tölts minőségi időt a partnereddel, és élvezzétek a közös programokat. Ha egyedülálló vagy, most jó esélyed van arra, hogy megismerd a szerelmedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kedden a partnereddel egy hullámhosszon érezhetitek magatokat. Élvezzétek a közös időt, és töltsétek fel egymást energiával. Ha egyedülálló vagy, ne félj kilépni a komfortzónádból, és új emberekkel ismerkedni. Ha ma megrázod a pénzfát, és csak úgy hullanak a bankók -ebben garantált sikereket érhetsz el.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Váratlan meglepetés érhet a párkapcsolatodban, ami feldobhatja a hangulatot. Légy nyitott a változásra, és ne ragaszkodj görcsösen a régihez. Ha egyedülálló vagy, most jó esélyed van arra, hogy megismerd a szerelmedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy régi konfliktus újra felszínre kerülhet a párkapcsolatodban ezen a keddi napon. Ne félj őszintén beszélni a partnereddel, és keressetek közös megoldást a problémára. A szerelem sok mindent kibír. Ha egyedülálló vagy, ne aggódj, ha nem találsz azonnal társra. A türelem most a jelszó.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma rendkívül intuitív vagy, és könnyen átlátsz másokon. Ez a képesség a párkapcsolatodban is hasznodra válhat, ha nyitott szemmel figyeled a partnered jelzéseit. Ne félj őszintén beszélni az érzéseidről, és kérd ki a párod véleményét is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pénzügyi helyzeted most kedvező, de ne feledkezz meg a párkapcsolatodról sem. A közös programok és a romantikus gesztusok erősíthetik a kötelékeket. Ha egyedülálló vagy, nyitott szemmel járj, és ne félj új emberekkel ismerkedni!

Halak (február 20. - március 20.)

Februárban lehet, hogy kicsit túlidealizálhatod a partnered, és csalódhatsz, ha most hirtelen nem felel meg a várakozásaidnak. Légy reális, és fogadd el a partnered hibáit is, mert van neki. Neked is rengeteg van.. Ha egyedülálló vagy, ne keresd a tökéletes társat, hanem koncentrálj a belső értékeidre.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás