promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 22: Az egyik csillagjegy göröngyös útra téved a szerelemben, a Bika szomorúan kell tudomást vegyen egy bizonyos dologról
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vakkak különösen szerencsés napok, néhány csillagjegy jól jár ezzel a csütörtökkel. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Van mikor nem érdemes sokat adni mások véleményére, de ez a mai nem ilyen, főleg ha a családod fogalmaz meg velős kritikát, vagy csak az elégedetlenségének ad hangot. Próbáld átgondolni, hogy mi állhat a dolog hátterében, miért beszéltek el egymás mellett?

Bika (április 21. - május 20.)

Néha nagyon nehéz szembenézni azzal, amiről tudjuk, hogy igaz. Te sem dughatod többé homokba a fejed, ha eddig így tettél volna, csütörtökön eljöhet a szembenézés ideje: egy fontos szeretted nem őszinte veled...

Ikrek (május 21. - június 21.)

A napi horoszkópod azt állítja, hogy jól indul a napod. Hiszel neki? Tényleg úgy gondolod, hogy jól indult? És ha pocsék volt a reggel, akkor is hagyod magadat meggyőzni? Vagy elgondolkodsz rajta, hogy talán nem is volt olyan rossz, mint ahogyan megélted? Sok út létezik, de te csak egyre léphetsz rá - gondold át melyik legyen az.

Rák (június 22. - július 22.)

A követelőző kisgyerek ezen a csütörtökön könnyen előbújhat belőled, ezért jó, ha még időben nyakon csíped. Vannak olyan helyzetek, ahol egyszerűen a gyermekkori reflexek jönnek elő, és megszűnsz felnőttként létezni. Ez azonban sok keserűséget okozhat neked és a környezetednek is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma mindenképpen kerüld azt, hogy új dolgokat próbálj ki. Maradj a hétköznapi rutinnál, mert ez segíthet túlélni a rázós helyzeteket. A dolog egyszerű: ha kockáztatsz, akkor könnyen bajba sodorhatod magadat, és még valamilyen plusz munka is a nyakadba szakadhat. Ha csábít is az ismeretlen, ne kísérletezgess.

Van mikor bele kell vágni minden újdonságba, de ez nem az a nap. Ezen a csütörtökön sokat számít a biztonság, maradj inkább a na rutinnál - még így sem lehetsz benne biztos, hogy nem történik veled valami meglepő, de ennek az esélyét igencsak minimalizálni lehet. Ha izgalmakra vágysz, akkor persze indulj neki, de ne csodálkozz a végén - a napi horoszkópod előre megmondta, hogy fájni fog. Inkább egy másik napot válassz majd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vonzanak az új utak, új megoldások, és jelenleg ez egyáltalán nem baj, sőt, azonban ha szerelemről van szó, igencsak szokatlan dolgok történhetnek. Fontos, hogy van benned bátorság, de legyen benned hozzá éberség is, vedd észre, ha már nem azon az úton jársz a szerelem dolgában, mint amin el akartál indulni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hatékony nap állhat előtted ezen a csütörtökön. Olyan problémákkal is gyorsan meg tudsz majd küzdeni, amik máskor rengeteg időt szoktak elvenni tőled. Fontos, hogy ne próbáld mások hibáit korrigálni, mert az nagyon le fog terhelni. Küzdj csak meg a saját dolgaiddal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A csütörtök tartogathat szokatlan kihívásokat, de ha ezeket ügyesen veszed, akkor sok pénz ütheti a markodat. Nem biztos, hogy rögtön most, de nagyon kifizetődő lehet számodra, ha ma észnél vagy, és figyelsz a részletekre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Február hátralevő részében igazán elengedheted magad, adj egy kis időt a szervezetednek, hogy feltöltődjön, és kellő erővel tudd belevetni magadat atavaszba. Ami sajnos, nagyon kemény lehet a számodra. Most még itt a vihar előtti csend, ez a felkészülés ideje, ne hajszold túl magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem jellemző rád, de kicsit tanácstalan lehetsz néhány dologban. Olykor nem tudod eldönteni, hogy az eszedre, vagy a szívedre hallgass-e. Legyél picit megfontoltabb és fogod tudni, hogy melyik szituációban mit kell lépned. Ne bízz meg mindenkiben – mások egyáltalán nem olyan szavahihetőek, mint te vagy. Ezt tartsd szem előtt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az álmodozás picit el tud vinni a valóságtól. Jó ez olykor, de most fel kellene ébredned. A környezetednek is arra lenne szüksége, hogy két lábbal a földön maradj. Ez a csütörtök remek alkalmat fog adni rá, hogy kitisztítsd a fejedet. Lehet a szerelmi kapcsolatoddal kapcsolatban fontos felismerést teszel.

Halak (február 20. - március 20.)

Túl sok pénzt költesz, ez csütörtökön könnyen kiütközhet. Ha göröngyös útra tévednél, egy barátod segíthet kimászni a csávából, főleg ha pénzről van szó. Lehet rossz emberekben bíztál meg, lehet rossz döntéseket hoztál - ne bánkódj rajtuk sokáig, hanem tedd magadévá, és mentsd ami menthető, javítsd, ami javítható. Ez a fejlődés, a tanulás útja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás