promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 20: Az egyik csillagjegy végre a harmónia állapotába kerül, a Halak kézbe veszi az irányítást
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegyre sok teendő zúdul a mai napon. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ne aggódj annyit a nehézségek miatt, mert a belső erőd segít továbblépni. Használd a tervezés erejét, és ne add fel a céljaidat. Engedd át magad az élményeknek, és érezd jól magad ezen a napon. Büszke lehetsz magadra a fejlődésed miatt, amit az elmúlt napokban mutattál.

Bika (április 21. - május 20.)

Kedden egy lenyűgöző esély vár rád, de ehhez előbb le kell csillapítanod az elmédet. A változás csak akkor következhet be, ha képes vagy racionálisan és pontosan gondolkodni. Nincs idő pihenésre, most a koncentrációra kell összpontosítanod. Ez nem egyszerű kihívás, de te képes vagy leküzdeni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedden lépj ki a komfortzónádból, és fedezd fel a benned rejlő kalandort! Engedd át magad a kísérletezésnek, és bízz a megérzéseidben, főleg a pénzügyek terén. Ma Fortuna mosolyog rád, akár a lottón, akár egy befektetés révén. Ne aggódj, ha néha elbizonytalanodsz, a bátorságod a siker kulcsa. Változtass az életeden, és nyisd meg a kaput a friss élményeknek! Mondj igent a lehetőségekre, és élvezd az utazást!

Rák (június 22. - július 22.)

Figyelj magadra, ne ess túlzásba! Ha túlgondolod a dolgokat, a hét feszültséggel teli lehet. Inkább keresd az örömöt és a boldogságot az apró dolgokban. Lassíts le, és merülj el az egyszerű élvezetekben. Figyeld meg a kávéd illatát, érezd a zuhany frissítő vízsugarát, vagy gyönyörködj a reggeli napfényben. Ezek a kis örömök óriási boldogságot hozhatnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai napon légy magabiztos, tele belső erővel! Ne hagyd, hogy mások visszatartsanak a céljaid elérésében. Ma hatalmas a tehetséged, és rengeteg új utat nyithatsz meg. Vágyj a kihívásokra, de ne feledkezz meg a pihenésről és az élvezetekről sem.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A keddi napon oszd meg tudásodat a világgal: Ma sokan fordulnak hozzád tanácsért és útmutatásért. Ne félj megosztani bölcsességedet, hidd el, értékelik a segítségedet. A mai napon a pragmatikus gondolkodás és a bevált módszerek vezetnek a sikerhez.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Bölcsességed másokat is megihlet: Ma sokan fordulnak hozzád tanácsért és útmutatásért. Ne habozz megosztani tudásodat, hidd el, nagyra értékelik majd a segítségedet. A mai napon a pragmatikus gondolkodás és a bevált módszerek lesznek a siker kulcsai.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Bízz magadban! Ma tele vagy belső erővel, és képes vagy leküzdeni az akadályokat, amik az utadba kerülnek. Ne hagyd, hogy néhány ember megakadályozzon a terveid megvalósításában.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Légy határozott! Ne engedd ezen a kedden, hogy a bizonytalanság megakadályozza a céljaid elérésében. Gondold át alaposan a lehetőségeket, hozd meg a legjobb döntést, és bátran lépj előre.

Bak (december 22. - január 20.)

Teremts harmóniát az otthonodban! Az est órákban szánj időt arra, hogy kellemesebbé tedd a lakókörnyezetetedet. Gyújts gyertyát, hallgass relaxáló zenét, vagy olvass egy könyvet. A nyugodt és harmonikus környezetben jobban fogsz aludni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma élesebb a látásmódod, mint másoké. Képes vagy átlátni a helyzeteket, és felismerni a konfliktusok mögötti okokat. Ez a képesség a béketeremtés kulcsa lehet a mai napon.

Halak (február 20. - március 20.)

Az önbizalommal járó függetlenség kulcsfontosságú a sikerhez. Ne hagyd, hogy mások befolyásolják a döntéseidet. Hallgass a belső hangodra, és kövesd az álmaidat. Ne félj irányítani a dolgokat, ha úgy érzed, hogy szükséges.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás