promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 19: Az egyik csillagjegy borzasztó szerelmi herce-hurcába kerülhet, a Nyilas azonban kihasználhat egy szerencsés időszakot
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerelem, búbánat, öröm és dicsőség. Érzelmekben gazdag a hétfői horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Még csak az első nap a munkában, de máris nyakig ülsz a munkahelyi gondokban. Ez annyira lefoglalhat ma, hogy megfeledkezhetsz a családi, magánéleti dolgokról, de legfőképpen magadról. Szakíts időt ezekre, máskülönben nagyon megterhelő hét elé nézel.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne ragadj le a lényegtelen apróságokon! Túlzottan aggódsz a kis dolgok miatt, miközben a valóban fontos dolgokat elhanyagolod. Figyelj oda, érezd át, mi a lényeg! Ha szétszórtnak érzed magad, pihenj, töltődj fel, hogy újra fókuszálni tudj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A dicsőség és az elismerés hajt ezen a napon. Nagy fába vágod a fejszédet, amiért később megkaphatod a méltó jutalmat. Ne feledkezz meg a barátaidról a siker hajszolásában! Nehogy egyedül kelljen ünnepelned a győzelmedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kolléga mérgező hozzáállása negatívan befolyásolhatja a munkádat, de fontos felismerni, hogy ő valójában tükröt tart eléd. Ahelyett, hogy harcolsz ellene, használd ezt a tükröt a fejlődésedhez. Figyeld meg, hogyan hat rád a viselkedése, és kérd meg magadtól, hogy van-e benne igazság. Ha igen, változtass a hozzáállásodon. Ne feledd, a munkahelyeden több a támogatód, mint az ellenséged. Fordulj hozzájuk, ha segítségre van szükséged.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A hangulatingadozásaid megnehezíthetik a körülötted lévők számára a napot, főleg a családban, ahol jobban elengeded magad. Ne feledd, a szerelem sem bír ki mindent, folyamatos odafigyelést és ápolást igényel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerencséd van, legalábbis kívülről úgy tűnik, hogy ez csak puszta szerencse. Olyan energiák vesznek körül, amik segítenek meglátni a jó lehetőségeket, bízz az intuíciódban, és ragadd meg ezeket a lehetőségeket. Könnyen bűntudatod lehet azért, hogy ilyen könnyen megy most a dolog, de ezeket az önsorsrontó gondolatokat hessegesd el.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Búbánat és szomorúság fojtogathat ezen a hétfőn, engedd át magadon. Emlékek törnek elő régi barátokról, szerelmekről, meghitt családi pillanatokról, és a gyász munkája elkezdődik. Nem kell egyedül megbirkóznod ezzel az érzelemmel, nyugodtan kérj segítséget

Skorpió (október 24. - november 22.)

A napod alakulása a te kezedben van. Dönthetsz a boldogság mellett, de a szenvedést is választhatod, bármennyire furcsán is hangzik. A fájdalom nem feltétlenül rossz, emlékeztet az élet súlyára és a döntéseink következményeire. Törekedj a tudatosságra, és hozd meg a legjobb döntést magad számára!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Február az önismeret hónapja, és ezen a hétfőn egy új szerelem is beléphet az életedbe, aki segíthet ebben a folyamatban. Lehet, hogy csak napokkal vagy hetekkel később fogod felismerni, de figyelj az érzéseidre! Légy tudatos a másoktól kapott dolgok és a velük való bánásmód hatására.

Bak (december 22. - január 20.)

A pénzügyi gondok aggasztanak, és hajlamos vagy a hiányt észrevenni, ahelyett, hogy a bőségre fókuszálnál. Ennek a gondolkodásmódnak mélyen gyökerező okai lehetnek, amiket ma könnyebben felfedezhetsz. Ez segíthet leküzdeni a pénzzel kapcsolatos szorongást. Ne félj szembenézni a múlttal, és megérteni, hogyan befolyásolja a jelenlegi pénzügyi helyzetedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A lázadás szelleme hajt ezen a hétfőn. A szabályok, az ítélkező tekintetek és a felelősség súlya lázadásra késztetnek. Engedd szabadjára a lázadó éned, de ne feledkezz meg a tapintatról! Légy óvatos, de ne engedd, hogy elnyomják a vágyaidat.

Halak (február 20. - március 20.)

A múlt kísértetei visszatérhetnek, fájdalmas emlékeket hozva felszínre. Fontos, hogy ezekkel az emlékekkel megbirkózz, ne hagyd, hogy befolyásolják a hangulatodat és a környezeteddel való kapcsolataidat. Oszd meg érzéseidet megbízható emberekkel, akik támogatnak és segítenek feldolgozni a múltat. Azok társaságát, akik nem nyújtanak támaszt, ma jobb elkerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás