promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkó - február 18: Az egyik csillagjegy csapodárságon kapja a szerelmét, a Szűz túl sokat görcsöl az apróságokon
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek könnyes lehet a szeme. Íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Elég konkrét elképzelésekkel rendelkezel arról, hogy minek hogyan kellene működnie, de ezeket ma valamilyen támadás érheti. Ráadásul könnyen lehet, hogy valójában tényleg tévedsz, ezt érdemes lenne mérlegelni. Valaki, akinek óriási egója van, keresztbe húzhatja a számításaidat, ezért egyszerre lesz szükséged kitartásra, megértésre és rugalmasságra.

Bika (április 21. - május 20.)

Ritkán mered megmutatni, pedig a környezeted valójában nagyon is sokra értékeli, mikor egy sokkal érzékenyebb, gyengédebb oldalad kerül előtérbe, és ez a vasárnapi nap pont ilyen. Kerüld azokat az embereket, akik rád akarják erőltetni a negatív energiákat. Ez nem könnyű, főleg ha a rokonokról van szó.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mintha nyertél volna a lottón, annyira szerencsésnek érezheted magadat ezen a vasárnapi napon A sorban előre engednek, a családodban megbecsülnek és váratlan kedvességekkel halmoznak el. Talán el sem hiszed, ami történt, lehet hogy mindez csak álom? Valójában rajtad múlik, hogy valósággá válik-e, nagyon sok pozitív energiára van szükséged, ami ma rendelkezésre is áll, csak ki kell használni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma valaki kihúzhatja nálad a gyufát, annyira rád akar erőltetni  valamit, te pedig nem vagy éppen türelmednél. Maradj nyugodt, és próbáld meg elmagyarázni tisztelettudóan, hogy miért óriási marhaság a másik ötlete. A legjobb, ha inkább az érzéseidről beszélsz, és nem is értékeled a másik javaslatait. Ha úgy érzed nem vagy erre képes, napoljátok el a döntést.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Tedd ma félre a határidőket, a kapkodás nem segíthet abban a helyzetben, amibe belekerülsz ezen a vasárnapon. Lassíts le, hogy utána gyorsíthass, ez egy örök szabály. Ha kellően higgadt vagy, akkor a belső erőd hangosan és tisztán meg fog tudni mutatkozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne erőltess folyton mindent, a dolgok valójában nélküled is a helyükre kerülnek, ha hagyod, lehet túlértékeled kicsit a jelentőségedet. Ez nagy terheket jelent, amire nem biztos, hogy szükséged van.. Ez a legfontosabb lecke, amit a mai nap folyamán megtanulhatsz, túl sokat görcsölsz a jövőn, és ez óriási feszültséget okoz benned. Ma jó lenne pihenni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Benned van a vezető, de talán magadnak is félsz bevallani, hogy valamivel többre lennél hivatott, mint ahol jelenleg tartasz. Túl kényelmes a mostani helyzeted ahhoz, hogy igazán mélyen változtass rajta, pedig megérné megpróbálni - még akkor is, ha utólag belebuksz. Abból tanulnál a legtöbbet, a biztonsági játék sosem nem elégít ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma az apróbb problémák is könnyűszerrel kiborítanak, figyelj oda erre, főleg a párkapcsolatodban. Ha komolyan gondolod ezt a kapcsolatot, fektess bele többet, ha bizonytalan vagy, ne raboljátok egymás idejét, vállalj felelősséget az érzéseidért.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rossz úton jársz, és ezt te is érzed, mégis magaddal rántanál másokat. Hallgass a lelkiismeretedre, amit hajlamos vagy elnyomni, mivel rendszeresen úszol meg kisebb csibészségeket. Ezek azonban fel fognak gyülemleni, és nagyon pórul járhatsz

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy lökést adhatnak a bolygók ezen a vasárnapon, most óriási előrelépéseket tehetsz a munkád területén, de közben légy tekintettel másokra is, csak óvatosan, ha túl gyors tempót diktálsz néhányan hátra maradhatnak, akik értékes tagjai lennének máskülönben a csapatodnak

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Merd megmutatni egy gyengédebb oldaladat, mert ezt ezen a vasárnapon igazán értékelni fogják a környezetedben. Kerüld azokat, akik negatív energiákkal terhelnek, ma megteheted, hogy ügyet sem vetsz rájuk.

Halak (február 20. - március 20.)

Előfordulhat, hogy ma keresztbe tesznek a terveidnek, de ne hagyd, hogy ez eltántorítson. Most van szükséged a kitartásra és a rugalmasságra, hogy áthidalj minden akadályt.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás