promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 16: Az egyik csillagjegyet megcsaláson kaphatja a párja, a Bak életét egy idegen forgatja fel teljesen
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem minden az, aminek elsőre látszik, a rossz dolgokból sülnek ki néha a legjobbak. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Pénteken könnyen lehet, hogy sokkal tompább leszel, mint más napokon. Fontos, hogy összpontosíts, ha jelenleg nagy szerelemben élsz valakivel, hamarosan számíthatsz rá, hogy az érzelmek mezejéről a nagy döntések területére kell lépnetek.

Bika (április 21. - május 20.)

Pénteken remek alkalmad lesz gyakorolni a türelmet, jóllehet a hátad közepére kívánnád az egészet. Csak akkor tudod sikerrel teljesíteni a napot, ha megvan benned a kellő elszántság. A szerelem ugyanakkor kifoghat rajtad, valaki talán be akar csapni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Február egészen különleges hónapnak ígérkezik a számodra, ez egy remek időszak lesz arra, hogy megspórolj egy kis munkát a (leendő) gyerekeidnek azzal, hogy fogod magad, és komolyan elkezded kigyomlálni a családodból eredő rossz hitrendszereket. Nehéz munka lesz, és nem is egy hónap alatt fogod megoldani mindet, de valamikor el kell kezdeni.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken legszívesebben már húznál haza, mégis mindenki a te segítségedet kéri. Vigyázz, hogy a gyümölcsökből is részesülj majd, szép dolog az önzetlenség, de azért mindennek van határa. Állj ki magadért ebben a helyzetben is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Péntek számodra fekete napként fog bevonulni az emlékezetedbe, már amennyiben tényleg voltál olyan balga, és valamilyen szerlmi kapcsolatba bonyolódtál a párod háta mögött. Ma simán lebukhatsz, de ha meg is őszod, akkor se lehetsz teljesen nyugodt. Jobb lenne tiszta vizet önteni a pohárba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A terveid azért dőlnek dugába folyton, mert nem mersz igazi kockázatot vállalni. Pedig az életben csak az a biztos, hogy semmi se biztos, legyen szó szerelemről, pénzről, munkáról, bármiről. A saját életed főszereplője te kell legyél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A napi horoszkópod azt mondja, hogy sosem tudhatod mikor tetszel valakinek igazából, és mikor van szó puszta udvariasságról. Éppen ezért ha tényleg érdekel a dolog, menj utána. Lehet hogy óriási pofára esés lesz végül a dologból, de ennyi bizonytalansággal is kevesebb lesz az életedben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Pénz dolgában igencsak rózsásan állnak a dolgaid, legalábbis ahhoz képest, amit megszoktál. Ha te mégsem így látod, tapasztalod, akkor az elég egyértelmű jele, hogy mostanában hoztál pár meggondolatlan döntést, illetve nem minid kezelted úgy a helyzeteket, ahogy igazán szerencsés lett volna. Ideje változtatni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nézz a jövőbe, a múltat pedig hagyd magad mögött, ne pislogj folyton hátrafelé, nem vár rád ott már semmi. Az élet megpróbáltatásai két dologra tanítanak: az egyik, hogy tanulsz a hibáidból, a másik hogy nem követed el ugyanazokat a hibákat. Ha te találnál egy harmadik utat, az csakis egy sűrű pofonerdő lehet - nincs ugyanis más út, mint a szembenézés.

Bak (december 22. - január 20.)

Pénteken egy rejtélyes idegen igencsak meglephet, azonban a rejtélyesség csakhamar köddé foszlik, ahogy elkezded mélyebben megismerni. Hogy ebből az új kapcsolatból mit profitálsz, most még bizonytalan, lehet súlyos leckét kell majd megtanulnod és pórul jársz, de az biztos, hogy ez a találkozás nem marad nyomtalan.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Mostanában kicsit le voltál engedve, de ma megint olyan vagy, mint réged, és ez ebben az esetben teljesen pozitív. Vedd magad komolyan, mert komoly terheket cipelsz, és használd ki a hirtelen felbukkanó energiákat, hogy szélsebesen haladhass az utadon előre. Előre, mindig csak előre.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma megkértem a Chat GPT-t, hogy írjon a számodra egy horoszkópot. Kíváncsi voltam, mit ír, és óriási blődséget költött arról, hogy légy önmagad, hallgass a családodra, és egy különös idegen örökké megváltoztatja az életedet. Ennek ellenére a mai horoszkópod eseménytelen napot ígér, sok humorral és nevetéssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás