promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 15: Az egyik horoszkóp leghőbb álmai ma beteljesülhetnek, a Rákot agyonnyomja egy pénzzel teli zsák
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok állása kifürkészhető. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Legyél rugalmas és találj kompromisszumokat. Készülj a kellemes meglepetésekre mind a személyes, mind a szakmai életedben. Hajrá, a jövőd fényesebb lesz!

Bika (április 21. - május 20.)

Légy készen az izgalmas lehetőségekre mind a személyes, mind a szakmai életedben és ne felejtsd el meghallgatni mások véleményét is. Az élet mindig tartogat meglepetéseket, készülj fel rájuk.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Bár izgága vagy és keresed az újdonságokat, légy óvatos, hogy ne hibázz túl nagyot. Hibázni szabad, de azért nem kell direkt hajszolni a hibákat. Ne kapkodj, és minden lépéseddel közelebb kerülhetsz az álmaidhoz.

Rák (június 22. - július 22.)

Mutasd meg, hogy képes vagy meggyőzni másokat és hallgasd meg a hozzád közelállók véleményét. Figyelj a megérzéseidre és készülj fel a régóta fennálló problémák megoldására. Mindig van fény az alagút végén.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Csütörtökön revidiáld a terveidet és foglalkozz mélyrehatóan a régóta húzódó problémáiddal, most van itt az ideje megoldani őket. Bár nem ma történik meg a csoda, de minden erőfeszítésed megtérül majd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak és légy türelmes a szerelemben. Sokkal türelmesebb, ami azt illeti. Fontos ügyeid kedvezően alakulnak és kreatív energiáid hamarosan új lendületet kapnak. Bízz benne, hogy minden a helyére kerül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Csütörtökön reagálj kedvezően a szerelmi ügyben, és vedd nagyon komolyan a szakmai lehetőségeket, amiket mintha csak eléd fújt volna a szél. Ha biztos vagy a dolgodban, lépj előre és találkozz új emberekkel. Minden lépés közelebb visz céljaidhoz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A pénz nem mindig olyan jó dolog, mint amilyennek gondolja az ember, komoly terhet is jelenthet. Csütörtökön te is könnyen olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy inkább csak nyomja a vállaidat. Döntsd bölcsen, és a teher rögtön megszűnik - ha ügyes vagy, a pénz is megmarad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Engedd szabadjára a kreativitásodat és tartsd meg a magabiztosságodat, még a váratlan események közepette is. Csütörtökön kijuthat belőle pár. Még ha ma nem is érzed, de a csillagok még mindig munkálnak a javadért.

Bak (december 22. - január 20.)

Februárban rendezd a pénzügyeidet és legyél nyitott új kapcsolatokra. Ha elfogulatlanul kezeled a problémákat, sokkal stabilabbá teheted életedet. Mindig van lehetőség az újra, különösen a szerelemben, ezt csütörtökön se felejtsd el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Engedd el magad és kövesd belső érzéseidet a magánéletedben. Bár kihívások mindig akadnak, a helyzet javul és minden rendben fog jönni. Észre fogod venni, hogy minden viszonylagos, és könnyebben fogsz kezelni minden helyzetet.

Halak (február 20. - március 20.)

Az új energiák felbátorítanak téged, hogy keresd az újdonságot, és megvalósítsd az álmaidat, de ne felejtsd el figyelembe venni a következményeket, különösen a szerelemben. Minden lépéseddel közelebb kerülsz az álmaidhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás