promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 8: Az egyik horoszkóp másnak a karjaiba menekül a rossz párkapcsolatából, a Nyilas családjában nagy baj üti fel a fejét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mutatjuk, mit jósol számodra a mai napi horoszkóp, érdemes lesz hallgatni rá.

Kos (március 21. - április 20.)

Már a hét elején tisztáznod kell minden félreértést, ami körülötted kering. Ha úgy van, keresd fel azokat, akikkel nézeteltérésed támadt, és beszéljétek meg nyugodtan. Igazán ki tud kapcsolni, ha elkezded feldobni a környezetedet. Egy kis újítást amúgy sem ártana belevinned az életedbe ezen a héten. Ha határidős munkád van, akkor az alaposan az agyadra tud menni később.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé felgyorsulhatnak az események körülötted, úgyhogy nem árt résen lenned. Könnyen kicsúszhat az irányítás a kezeid közül, ha nem figyelsz. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert a kapkodással csak kárt fogsz okozni. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, és próbáld meg kipihenni magadat este, ha ez a hétvégén nem sikerült.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé érzékeny hangulatba kerülhetsz: lehet felfújod a dolgokat, és feleslegesen idegeskedsz. Tudod jól, hogy az aggodalmaskodással nem tudsz megoldani semmilyen problémát. Az meg a másik, hogy lehet nincsenek is problémák körülötted, csak te látod őket annak. Próbáld meg elterelni a gondolataidat, és kikapcsolódni.

Rák (június 22. - július 22.)

A hét elején minden helyzetben hallgatnod kellene a megérzéseidre, bármilyen döntéshelyzetbe kerülsz. Nem szereted a lazaságot, de ha túlbonyolítod a dolgokat, akkor azzal csak időt és energiát veszel el magadtól. Egy komoly beszélgetés erősítheti a biztonságérzetedet – mindenképpen próbálj meg kommunikálni a barátaiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az energiák csak úgy bugyognak benned, és ezt főleg ma tudod igazán kihasználni. Tudj le mindent, amit lehet, és az se baj, ha kicsit előre dolgozol. Ne hagyd, hogy a közösség más irányba tereljen, mert most csak te tudod, hogy mi a legjobb neked. Bíznod kell a belső iránytűdben. Este szánj egy kis időt végre magadra, ha a hétvégén nem sikerült.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Oda kell figyelned, hogy ne vállald túl magad. Ez egy olyan időszak, amikor hajlamos vagy a kiégésre. Ha sok is a feladatod, a nap végére igyekezz kiszakadni a hétköznapokból. Ha ezt össze tudod hozni, akkor lelkileg is meg tudsz erősödni. A barátaid nagy segítségedre lehetnek, mert ők tényleg tudják, hogy ébresszenek fel. Igyekezz mindenben a jót látni most.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mai nap fontos, hogy meg tudd találni az egyensúlyt. Ma sok ember miatt elfogyhat a türelmed szóval csak óvatosan, nehogy olyat mondj, amit később megbánsz. Maradjon éber, mert hamarosan egy új előrelépési út tárulhat fel előtted. Ha éppen szabadságon vagy, ez sajnos most el fog robogni melletted.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A kisebb gondokat picit könnyelműebben veheted a kelleténél, pedig ezekre is fokozott figyelmet kellene áldoznod. Ha most nem is foglalkozol velük, kísérd őket figyelemmel, így nem tud kicsúszni a kezedből az irányítás, és nem lesz belőlük nagyobb probléma. Ma mindenképpen pihend ki magad este, és akkor olajozottan indulhat a heted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Valaki a családodban komoly problémákkal küzdhet, de nem akarja ezt megosztani veled, veletek. Te segítségére lehetsz, de rá kell jönnöd ki az, mielőtt teljesen elsüllyed. Picit passzívabb hangulatban vagy, de ez jó, mert nem stresszeled magad túl felesleges dolgokon. A mai nap fontos, hogy minden feladatodat pontosan végezd el.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne keseredj el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted. A hét elején törekedned kellene arra, hogy mindenből a maximumot hozd ki. Így ez a rosszabb időszakod is hamar helyrerázódhat, viszont te is kellesz hozzá. Vedd a saját kezedbe a karrieredet, és a magánéletedben is mutatnod kell egy kis dominanciát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Engedd szabadon a szenvedélyed, és ne hagyd, hogy bármi is visszatartson. A bolygók szerencsés időszakot hoznak számodra, így nyugodtan megnyílhatsz a közeli környezeted felé. Előfordulhat, hogy néhány dologban megkönnyebbülésre is lelhetsz. A lelki béke nagyon fontos lesz számodra a következő időszakban, szóval törekedj erre.

Halak (február 20. - március 20.)

Jelenleg nyugodt időszak elé nézel, és ez a mai napra is igaz lesz. Ne hagyd, hogy bárki provokáljon, és akkor nem lehet semmi probléma. Az se baj, ha este elvonulsz picit a többiek elől, és egyedül töltődsz fel egy jó könyvvel, vagy filmezéssel. Akkor tudod a legtöbbet kihozni magadból, ha kiszakadsz a hétköznapokból.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás