promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Julia Roberts natúr fotói sokkolták a rajongókat, ráncos 50-es lett a Micsoda nő! szélesmosolyú bombázójából
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási különbség van aközött, ahogy egy sztár a szélesvásznon kinéz, és ahogy a hétköznapokban fest, smink és világítás nélkül. Julia Roberts az élő példa erre.

A megboldogult 90-es években reneszánszukat élték a műfaji filmek, és ezek alól nem voltak kivételek a romantikus komédiák sem. A legnépszerűbb romkom hősnők, akik a legnagyobb elánnal gyártották sorozatban a különböző romkomokat, Julia Roberts, Sandra Bullock, és persze Meg Ryan. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, és mindhárman más-más irányokba nézelődtek tovább.

Sandra Bullock a 60-hoz közeledve is A-ligás sztár, aki ritkán forgat, de olyankor robbant, a karrierje tulajdonképpen töretlen. Meg Ryannel épp ennek az ellenkezője történt, ős a 2000-es évek legelején szinte teljesen kikopott a filmvilágból, a naív komika skatulyából pedig nem is igazán tudott kitörni soha, az ő külsejéről épp a napokban írtunk.

Julia Roberts sem akkora sztár már, de a nevére nyugodtan lehet építeni, és a színésznőt továbbra sem kerülik el a díjvárományos szerepek, legutóbb a Netflix furcsa hangvételű "posztapokaliptikus kamara-drámájában" láthattuk őt Ethan Hawke és Mahershala Ali oldalán a Távol a világbantól-ban, aminek az előzetesét itt tudjátok megnézni:

Julia Roberts szintén ötven fölött már igencsak ritkán vállal vígjátéki szerepeket, a korából adódóan inkább a drámák találják meg (Egy fiú hazatér, Az igazi csoda), párévvel ezelőtt azonban tett egy kivételt, és a Beugró a paradicsomba című klasszikus, régi vágású  romkom hangulatot sugárzó filmben ismét George Clooney oldalán tűnt fel,

és okozott kellemes (de semmi meglepő) pillanatokat azoknak a nézőknek, akik egy kicsit visszasírják a 90-es éveket, hiszen a műfaj mára szinte teljesen kikopott a mozikból (elvétve azért akadnak komolyabb próbálkozások, most éppen az Imádlak utálni).

Akát a Netflix filmjét nézzük, akár ezt a 2022-es vígjátékot, láthatjuk, hogy Julia Robert ugyan korából fakadóan sokat vesztett hamvasságából, de még mindig szép nő, aki jól mutat a vásznon, és épp úgy el tud játszani egy szenvedő anyát, mint a vágy aelsőszámú tárgyát. Nézzetek csak bela a Beugró a paradicsomba előzetesébe, ami egyébként a box office listákon is kiemelkedő eredményeket hozott, kritikát is írtunk róla, amit a videó után találtok meg.

A szénésznő a napokban posztolt egy férjével közös képet az 55. születésnapja alkalmából, Daniel Morderrel már 24 éve elválaszthatatlanok, és a fotón is remekül néznek ki. Ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez nem egy friss felvétel:

Na de mi van Julia ráncaival, kérdezhetnék sokan, akik rákattintottak a cikkre, és nem görgettek rögtön a szöveg végére. Nos, ha a színésznőt sikerül lekapni a hétköznapok folyamán, mikor nem forog a kamera, rájöhetünk, hogy ő is csak ember. Sok rajongót valósággal sokkolnak ezek a fotók, mert annyira hozászoktak a filmek, a címlapok és az instagram világához.

Valójában azonban Julia Roberts aligha bánkódik amiatt, hogy már kinőtte a fiatal csitriszerepeket, hiszen a magánéletében és a szakmájában is egyaránt sikerült megtalálnia az egyensúlyt. Pont úgy néz ki, mint a legtöbb 50 fölötti nő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás