promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Julia Roberts és George Clooney új romantikus-vígjátékától úgy fogod érezni magad, mintha visszautaztál volna az időben 20 évet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Beugró a Paradicsomba az előzetes alapján igazi nosztalgiabomba lesz, és nem csak Julia Roberts és George Clooney miatt.

Évtizedekkel ezelőtt hivatalosan is George Clooney és Julia Roberts voltak a világ legszebb színészei, akik sorra hozták nekünk a nagy sikerű stúdiófilmeket, amikért vígan bezsebelték a 20-25 millió dolláros gázsijaikat. Azóta persze már sok idő eltelt, ők pedig igaz, hogy hatalmas sztárok maradtak, de nem igazán tündökölnek úgy a nagyvásznon, ahogy régebben – vagyis nem láthatjuk őket nagy filmekben, pedig bőven 50 felett is mindketten remek formában vannak.

Julia Roberts és George Clooney is Hollywood egy rég elmúlt, csillogó időszakát idézik fel, pont, mint a romantikus-vígjátékok, amikből sajnos már nem készül sok manapság. Éppen ezért olyan zseniális a Universal stúdió ötlete, hiszen most összehozta a két világsztárt egy olyan romantikus komédiában, ami akár 20 évvel ezelőtt is készülhetett volna – mindezt azért, hogy visszahozza nekünk azt a kellemes nosztalgiát, amire hosszú évek óta vágyunk.

A Beugró a Paradicsomba című film egy elvált házaspárról szól, akik eltökélik, hogy tönkreteszik a lányuk esküvőjét, mivel úgy érzik, hogy ez egy felelőtlen, elhamarkodott döntés a gyermekük részéről, ezért képesek akármeddig elmenni annak érdekében, hogy valahogy elérjék a frigy eltörlését – még a jegygyűrűket is ellopják, szóval tényleg nagyon ellenzik a dolgot.

Akik szeretik és ismerik a romantikus-vígjátékokat, azok pontosan tudják, hogy valószínűleg úgy fog zajlani a történet, hogy a gonoszkodás közepette ismét egymásba szeret Julia Roberts és George Clooney karaktere, miután a lányuk miatt rájönnek, hogy a szerelemnek semmi sem szabhat határt, és valójában mindig is egymást akarták – de ezek a klisék most minden bizonnyal kellemesen fognak hatni ránk, hiszen rég volt ehhez hasonló film a mozikban.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmért is felelős Ol Parker által rendezett Beugró a Paradicsomba október 20-án érkezik a magyar mozikba, itt lehet megnézni a szinkronizált előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás