promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 6: Az egyik csillagjegy vérig sértheti ma egy közeli szerettét, a Bika alaposan kirúg a hámból
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki mondta, hogy a hét elején nem lehet egy kicsit lazulni? A bika fittyet hány a szabályokra, íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Kedden jókora akkumulátor töltésre lesz szükség! Hogy ez pontosan miben nyilvánul meg, azt neked kell tudnod, olyan tevékenységre kell ma időt szánj, ami tényleg élvezettel és energiával tölt fel.

Bika (április 21. - május 20.)

Túl sok kötöttség, túl sok szabály, és a jelentős részük ráadásul hülyeség. Legalább így éled meg ezt a keddet, ezért igencsak komisz hangulatodban lehetsz egész nap, akit pont nem érdekel, hogy mit hogyan kellene, mikor nagyon is érzi, hogy hogyan lesz jó valójában!

Ikrek (május 21. - június 21.)

A február sok szerencsét hozhat neked, szerelem és pénz dolgában egyaránt. Kedden viszont nehézségeid támadhatnak, a közérzeted lehet nem lesz a legjobb, valami nyugtalanít. Ha így van, járj utána, és a hónap hátralevő részében süvíteni fogsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Kedden pontot kell tenned egy befejezetlen ügy végére, máskülönben nagyon nagyra nőhet a baj, bár most még nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséged. Mégis jobban jársz, ha komolyan veszed magadat, és a problémádat is, mert mások nem oldhatják meg helyetted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kedden váratlan akadályok állhatják az utadat, pár ez az akadályok álltalános jellemzője, hogy váratlanok is, és útban is vannak. El kell döntened mit cselekszel, megkerülöd őket,  belebotlasz, vagy elsöpröd az utadból?

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Miközben a napi horoszkópot írtam neked, valami nagyon furcsa dolog tűnt fel a bolygók állása között, amit eddig még nem tapasztaltam, és nem is vagyok benne biztos, hogy értelmezni tudom. Roppant érdekes. Annyi biztos csak, hogy ma valami nagyon különös dolog történhet veled, de hogy mi, az teljes rejtély.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Spórolós napot ígér a kedd, de nem a szükség, hanem inkább az igény miatt. Kicsit megelégelted, hogy néha azt sem tudod, mire ment el annyi? Szerelemben viszont csőstül jön a baj, bonyolult napok elé nézel, ami könnyen a keddi nappal kezdődhet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vigyázz a Vízöntőkkel, mert ma nagyon érzékeny állapotukban vannak, és könnyen lehet, hogy akaratod ellenére vérig sérted egyiküket. Ma jobb, ha inkább magadban tartod a véleményes gondolataidat, sokat nyerhetsz általa, többet mint gondolnád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Döntened kellene ezen a napon, hogy engedsz-e az udvarlásnak, vagy elutasítod a közeledést. Valaki ugyanis szeretne közelebb kerülni hozzád, kivetni rád a hálóját. A dolog különösen bonyolult lehet, ha éppen párkapcsolatban élsz, sok mindent át kell majd értékelned.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha kedden a családi körben töltöd az estét, jobb, ah visszafogottságot gyakorolsz és nem hagyod magadat kihozni a sodrodból, máskülönben ha elgurul a gyógyszered, úgy megsérthetsz egy számodra fontos rokont, hogy csak bánkódni fogsz miatta. Nagyon nehéz kihúzni a mély tüskéket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pénz dolgában sokat ígér ez a kedd, de az emberi kapcsolataid bizony kihívás elé kerülnek. Próbálj tapintatos, tudatos, de mégis őszinte lenni. Főleg a munkahelyeden érhet meglepetés.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma nyugodtan lazíthatsz, bárki bármit mond, nem kell mindig annyi feszkó. Épp arra van szükség, hogy kicsit lelassíts, belemerülj az érzésbe, hogy aztán puskagolyóként lövelhess ki. Nem biztos, hogy megértik, de próbáld elmagyarázni, hogy amit csinálsz nem lustaság, hanem készülődés.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás