promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 29: Az egyik csillagjegy rendre teszi a főnököt a munkahelyén, a Nyilas elkezdi végre azt az életet amire vágyik
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem minden az, aminek látszik. Néha még te is teljesen más vagy, mint amit gondolsz magadról. Ez sok hétfői horoszkópból is kiderül.

Kos (március 21. - április 20.)

A nagyon régi sebek felszakadhatnak a mai nap, de fontos, hogy ezekkel szembenézz, különben óriási félreértések alakulhatnak ki a környezetedben. Olyan emberek segítségét kérd csak, akikre biztosan számíthatsz, és kerüld azokat, akik nem támogatnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne ragadj le apró dolgoknál folyton. Túlzottan hangsúlyozol néhány jelentéktelen részletet, miközben fontosabb dolgok is vannak az életedben. Pihenésre van szükséged, főleg ha szétszórt vagy.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szomorúság és nosztalgia lehet jelen ezen a hétfőn a lelkedben. Engedd meg magadnak a gyászt, és ne félj segítséget kérni, ha szükséged van rá.

Rák (június 22. - július 22.)

Az önismeret hónapjában járunk, és egy új szerelem lehetősége is felbukkan, akivel ma találkozhatsz. Figyelj az érzéseidre, és légy tudatos az történésekkel kapcsolatban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Dicsőségre és elismerésre vágysz, és ezt ma meg is kapod, miután a főnököt egy hiszti roham kapja el. Neked kell majd helyre tenned, hogy világos legyen: ti itt alkalmazottak vagytok, nem kutyák, akikkel bármit meg lehet tenni. Mert nem lehet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Erőteljes hétfői hangulatváltozásaid frusztrálhatják a környezetedet, különösen otthon. Az intimebb kapcsolataidra is ügyelj, mert ezek is ápolást igényelnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy munkatárs negatív hozzáállása negatívan befolyásolhatja a munkádat, de ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad. Állj ki magadért, mert több támogatód van, mint ellenséged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Még csak az első nap a munkában, de máris nyakig ülsz a munkahelyi gondokban. Ez annyira lefoglalhat ma, hogy megfeledkezhetsz a családi, magánéleti dolgokról, de legfőképpen magadról.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerencsés időszak előtt állsz, de ne hagyd, hogy bűntudat befolyásolja a boldogságodat. Ragadd meg a jó lehetőségeket és bízz az intuíciódban, erre van szükséged, hogy végre azt az életed élhesd, amire igazán vágysz. Ez egy jó nap az újrakezdéshez.

Bak (december 22. - január 20.)

A pénzügyi stressz gyökereit könnyebben felismerheted ma. Foglalkozz a pénzügyi szorongásoddal, és vedd komolyan ezt a folyamatot. Mivel tudod mennyit érsz, még a főnököddel szemben is hatékonyan érvényesítheted az értékeidet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A napod alakulása csa rajtad múlik. Törekedj a tudatosabb döntésekre, és ne félj a nehézségektől, mert azok is részei az életnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Ezen a hétfőn lázadó éned tör felszínre. Figyelj a kifejezésére, de maradj tapintatos és körültekintő a környezeteddel szemben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás