promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 26: Az egyik csillagjegy nagy átverés áldozatává válhat, a Ráknak viszont egy különleges lehetőség hullik az ölébe
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem minden arany, ami fénylik, és ma bizony több csillagjegy is csúfos átverés áldozata lehet, ha nem figyel. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Pénteken hiába is várnád, hogy mindenki lelkesedjen egy jó ötletért, lesznek akik nem értenek majd egyet veled, és ez nagyon zavaró lehet. Lassú víz partot mos alapon próbáld meg őket betörni, nem kell rögtön a falnak rohanni.

Bika (április 21. - május 20.)

A január hátralevő részében sok izgalmat ígérnek számodra a csillagok, tele leszel energiával, ezen a pénteken azonban óvakodnod kell a hibáktól, különben az egész mehet a levesbe. Ne ijedj meg ettől, csak légy résen, összpontosíts.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Pénteken lazulj el egy kicsit. Az sem gond, ha könnyelműbben szórod a pénzt, ez ma belefér, a nagyvonalúság pedig felemel. Azt persze érdemes megválogatnid, hogy kivel leszel nagyvonaú.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken arra kell számítanod, hogy soha vissza nem térő lehetőséged adódik, hogy szakmailag fejlődj - viszont könnyen előfordulhat, hogy ez az emberi kapcsolataid kárára történik majd. Döntened kell, és ha ügyes vagy, két legyet ütsz egy csapásra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hagyd abba a halogatást, csapj bele a tervek megvalósításába. Lehet nem fog sikerülni, de szükséged van a bukásokra is, hogy igazán megerősödj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jó szakmai lehetőségek nem kerülnek ma el, de te inkább a szerelemmel leszel elfoglalva. Furcsa, de pont emiatt érvényesülsz majd a munkában, nem fog érdekelni, és ez felszabadulttá tesz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Pénteken ne erőltess semmit, csak hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak a legjobb módon. Fontos ügyeket jobb, ha ma intézed, mert kedvezően fognak alakulni. A szerelemben légy türelmes, ott se erőltess semmit. Ez egy ilyen nap.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Pénteken foglalkozz mélyrehatóan a pénzügyeiddel, keress megoldást a stabilitásod növelésére. Ha szingli vagy, nyitott szemmel járj, mert új kapcsolat lehetősége száll a levegőben, fontos a jó szaglás.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit izgága vagy, ezért vigyázz, mert ezen a pénteken könnyen hibába eshetsz. Elég egy meggondolatlan pillanat. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Vigyázztt a románcokkal, mert ez könnyen a párkapcsolatod végét jelentheti. Próbáld inkább a régit felfrissíteni, az az igazi izgalom.

[[c3]]

Bak (december 22. - január 20.)

Pénteken engedd szabadjára a kreativitásodat, a határ a csillagos ég, de ne felejts el pihenni, a január nagyon megterhelő lesz. Már ami még hátra van belőle.Váratlan események jöhetnek, de tartsd meg a magabiztosságodat. Sajnálom, de esetedben ma nem igazán erőltették meg magukat a csillagok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Legyél készen egy izgalmas lehetőségre, mely mind a személyes, mind a szakmai életedben felbukkanhat. Lehet rád kacsint a szerelem. Ajándékozd meg magad valamivel, ami boldoggá tesz.

Halak (február 20. - március 20.)

A napi horoszkópod elég kaotikus képet fest, itt még bármi lehet. Valaki megpróbálhat átverni, legyél résen, mert ez nagyon lehozhat az életről. Ha viszont sikerül, a határ a csillagos ég. Készülj egy kis izgalomra, az a biztos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás