promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fülledt erotika a Pepco üzleteiben, pikantériás termékekre ámulnak a vásárlók a népszerű diszkontlánc boltjaiban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szexi fehérneműkkel vannak tele az ország Pepco üzletei.

Igazán különleges termékek érkeztek a magyarországi Pepco-üzletekbe. A népszerű diszkontlánc ugyanis már ezerrel készül a Valentin-napra, és már január 25-étől telerakták a boltok polcait olyan termékekkel, amik jól jöhetnek a szerelmesek napján.

Ha vetünk egy pillantást a Pepco legújabb akciós újságjára, akkor láthatjuk, hogy igen széles a választék azok között a termékek között, amiket kifejezetten Valentin-napra érdemes beszerezni. Ha szeretnénk a barátnőnket, az élettársunkat, vagy a feleségünket meglepni egy romantikus estével, akkor érdemes vennünk néhány illatgyertyát, ha pedig a hölgyek tennének a párjuk kedvére, akkor tudnak venni egy igazán, elegáns, szexi fehérneműt, amik piros és fekete színben is kaphatók most a Pepco-ban.

Mondhatjuk, hogy fülledt erotika költözött az ország egyik kedvenc diszkontláncának üzleteibe, hiszen a Pepco-ban egyébként nem lehet ilyen különleges termékeket kapni; ez is pontosan olyan szezonális áru, mint a szoptatós párna, ami miatt nem is olyan régen kinevették a bolthálózatot a vásárlók.

Ha megnézzük az alábbi akciós ajánlatokat, akkor láthatjuk, hogy már 3500 forintért tudunk venni egy igazán elegáns, mutatós body-t, de 2300 forintért hozzájuthatunk egy csinos melltartóhoz, 1800 forintért egy harisnyatartóhoz, és 1200-ért egy alsóneműhöz.

Ha valaki egy teljes szettre beruházna, akkor a combfixszel kiegészítve összesen 6800 forintot fog fizetni érte.

De érdemes most is sietni, mert a Pepco-nál megszokhattuk már, hogy nagyon hamar elkapkodják az összes akciós, időszakos terméket, hiszen nem túl sok kerül belőlük egy-egy boltba; arról nem beszélve, hogy nem is érdemes Valentin-napig várni, hiszen akkor már biztosan egy darabot sem fogunk találni sehol sem.

(Fotó: Pepco)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás