promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 24: Az egyik csillagjegy vidám lesz a sok pénztől, a Kos izgulhat a szerelmi élete miatt
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy tiszta szívet nem lehet megtéveszteni, mégis lesz aki megpróbálja. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A január lelkileg nagyon megterhelő pillanatokat tartogat a számodra, ami nem lesz kellemes, de megerősödve fogsz kijönni belőlük. A szerelmi életedben is számolnod kell ezzel, az izgalmad jogos, de korántsem biztos, hogy kenyértörésre kerül a sor. Sőt...

Bika (április 21 - május 21)

Szerdán törekedj a tárgyilagosságra, ami nem lesz könnyű, mert érzelmileg nagyon érintett vagy. Ezt azonban most külön kell választani. Elsősorban a munkahelyeden várhatsz ilyen szituációt, de a családi kör sincs kizárva belőle.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Bízz jobban. Nem csak magadban, másokban is. Az belénk vetett bizalom gyakran megsokszorozza az erőnket, hogyan is várhatnánk el nagy teljesítményeket másoktól, ha közben nem hiszünk bennük? Ez két olyan ellentétes elvárás, aminek nem lehet megfelelni.

Rák (június 22. - július 22.)

Szerdán hajlamosabb lehetsz kicsit túlaggódni a dolgokat, úgyhogy ne feledd, egy kis lazulás. Túl sok intellektuális kapacitást vesz el, ha nem arra figyelsz, amit éppen csinálsz, hanem az ezzel kapcsolatos aggályaidra, félelmeidre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Hát ez a napi horoszkóp tök hülye. Minek írja, hogy ma rám talál a szerelem, mikor boldog házasságban élek? Meg hogy ma sok pénzt fogok keresni, mikor épp nyaralok? Biztos volt már ilyen élményed, de nem ma! A mai horoszkóp csak annyit mond, hogy készülnöd kell bizonyos kihívásokra a nap folyamán, de mindet magabiztosan megugrod. Igen, ennyire jó vagy!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Érdekes hatások érhetnek szombaton, olyanok, amilyenekre már rég nem volt példa. Számodra is feltárulhat a személyiségednek egy új oldala, amire eddig nem is gondoltál, pedig mindig is ott volt benned, csak egy olyan helyzet, vagy egy olyan személy kellett, aki kihozza ezt belőled.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Az acélidegek mindig jól jönnek, főleg ha pénzről van szó. Sokat fogsz izgulni, de a végén nagy boldogság vár. Már csak el kell hinni, meg kell lépni, bele kell vágni. Akadályok, veszélyek? Vannak, de miért olyan fontosak? Nem azok, elkotródnak majd az útból, csak bízz a képességeidben és a tapasztalatodban.

Skorpió (október 23. - november 22.)

A szerda mindennél nyilvánvalóbbá fogja tenni számodra, hogy belőled csak egy van, nincs hozzád hasonló. Az egyéniség pedig sokkal nagyobb érték, mint valamilyen csúcsteljestmény. Nem kell kimagaslónak lenned ahhoz, hogy szeressenek, elég ha őszinte vagy és hiteles.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerdán még a megszokottnál is jobban érezheted magad, pedig mostanában egyébként sem volt rád jellemző a depizés. Ha mégis, akkor az komoly párkapcsolati krízist jelez, ezt érdemes lenne alaposabban megvizsgálnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Régi érzelmek ejtenek a hatalmukba a mai napon, ezek mégis új felfedezéseket hozhatnak a számodra. Lehet, hogy ebben van némi szerelmi fuvallat is, ami idővel akár óriási viharrá terebélyesedhet. Neked kell eldöntened, hogy mennyire akarsz ebbe belefolyni, mert könnyen az események epicentrumává válhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Hiba lenne a lottóban reménykedned, mégis nagyon örülni fogsz valamilyen jelentősebb pénzmennyiségnek, ami ma váratlanul a markodat üti. Sokan megirigyelhetnek ezért, de te ne foglalkozz velük, hanem élvezd ki ezt az örömöt, mert sajnos gyorsan fog ürülni. Fektess be olyan dolgokba, amik hosszútávon is sok örömet okozhatnak neked és a családodnak.

Halak (február 19. - március 20.)

Szerdán könnyen jöhetnek az új ötletek, használd ki ezt a kreatív időszakot, akár a munkádról, akár a párkapcsolatodról, akár az élet más területéről van szó. Még a szexbe is beleviheted,, de ezen még erőlködni sem kell, jönni fog magától, a szerelmed legnagyobb örömére. Ha nincs párod, ma könnyen megváltozhat a státuszod.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás