promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 20: Az egyik csillagjegyet súlyos szerelmi csalódás éri, a Rák viszont dörzsölheti a tenyerét
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége sok csillagjegy számára nagyon pihentetően fog telni, nem kell a teendők miatt aggodalmaskodni, de nem lehet mindenki nyugodt. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Sosem késő meggondolni magadat, ha egyszerűen rájössz, hogy az út amin jársz már nem az az út, amin elindultál. A dolgok néha megváltoznak, és az egyetlen haladási lehetőség az, ha visszafordulsz. Merd felvállalni a hibáidat és a tévedéseidet, ezek visznek előre a legtöbbet.

Bika (április 21. - május 20.)

Már megint csak a munka, hétvégén sem tudsz leállni? Gondolj bele, hogy ez hogyan érinti a szeretteidet? A munka becsületes dolog, de időt kell szakítanod a családodra is, sokkal jobban hiányzol nekik, mint gondolnád. Lehet megértőek veled, vagy már hozzászoktak, de ez nem tartható sokáig.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sokan gondolatolvasónak gondolhatnak, olyan könnyedén hangolódsz rá az emberekre. Kifejezetten nyugodt, harmonikus nap vár rád szombaton, de kell is az erőgyűjtés, mert a hét utolsó napja már nem biztos, hogy ilyen harmónikus lesz...

Rák (június 22. - július 22.)

Sosem szabad előre örülni, de ha már dörzsölöd a tenyeredet örömödben, akkor bizony joggal teszed ezt. Fennál a veszélye ugyan, hogy végül egy csattanós pofon a vége, de dörzsölni attól még szabad. Persze sokkal valószínűbb, hogy bejönnek a számításaid, és valami olyan pottyan az öledbe, amire már régóta áhítoztál.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rengeteg az energiád, ma mindenre képes vagy, adj másoknak is ebből a rengeteg erőből, fordítsd jó dolgokra, ami a szűkebb közösségednek, családodnak, barátaidnak is a hasznára válik. Ha mégsem érzed magadban ezt az óriási teremtőerőt, az nagyon komoly elfolytást jelez, szabadulj ki a börtönből és éld végre azt az életet, amit megérdemelsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerelem terén nincs nagy szerencséd szombaton, sőt, könnyen kenyértörésre kerülhet a sor. Készülj fel rá, hogy a párodról valami nagyon kellemetlen dolog derül ki, amiért komolyan elgondolkodsz majd a szakításon - ha épp nem téged tesznek lapátra. Bármekkora is legyen azonban a csalódás, a helyzet az, hogy ha van hozzá akarat mindkét félrészéről, a dolog még helyrehozható.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerelem kérdésében elképesztő felismerésekre juthatsz ezen a napon. Ez azonban lehet jó is és kellemetlen is, ezt te fogod majd látni, de az biztos, hogy az előrejutásodat és a fejlődésedet szolgálja mindkettő.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szombaton ki kellene végre találnod, hogy ki is vagy. Nem egy napról van szó, hanem egy folyamat végéről. Nem várhatod folyton a külvilágtól, hogy megmondják ki vagy, ezt neked kell eldöntened. Igaz persze, hogy van amin nem lehet változtatni, de ez nem jelenti azt, hogy téged ezek a dolgok határoznának meg, az ember rendkívül flexibilis és alkalmazkodó.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pénteken könnyen megüdheted a bodókádat, ha nem vigyázol, és akkor még jól jártál. Ha mostanában elkövettél valamit, amiről azt gondolod, hogy erkölcsileg megkérdőjelezhető, vagy egyszerűen csak rossz érzéssel tölt el, valahogy muszáj elszámolnod vele, mert a végén még nagyobb sérülés is lehet belőle, mint egy kis bokafájdalom. Gondold át, fontold meg, ha pedig nem ismertél magadra, adj hálát az égnek.

Bak (december 22. - január 20.)

Szombaton valami nagyon váratlan dologra kell készülni, persze hogyan is készülhetnél a váratlanra, hiszen a szóban is benne van, hogy nem számít rá az ember. Akkor sem vagy beljebb, ha tudod, hogy számítanod kell valamire, amiről nem tudod, hogy micsoda. Az életben néha vannak haszontalan dolgok, de ne emészd magad emiatt, csak állj ott emelt fővel, bármilyen akadályt is hozzon az élet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Megcsalás, lelki nyavaják, régi traumák, felszakadó sebek. Na ezek azok a dolgok, amikkel neked ma egyáltalán nem kell foglalkoznod, szinte végig a fellegekben fogsz járni, és rengeteg boldogság tölti el a szíved. Ne várd azonban, hogy mások vidítsanak fel, ezt az életerőt neked kell előhívnod magadból. Hidd el, sokkal több van benned, mint gondolnád!

Halak (február 20. - március 20.)

A napi horoszkóp néha téved, és januárban már több olyan üzenetbe is belefutottál, ami totális hülyeségeket állított. Lehet mégis benned volt a hiba, mert rossz horoszkópot olvastál! Erre még nem gondoltál? Egy biztos, jobb lenne ha nem hárítanád a felelősséget úgy, mint ahogy most a horoszkóp írója teszi, mert annak rossz vége lesz. Kapd össze magad, a szombat remek alkalom lesz erre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás