promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban csattant pofon a TV2 műsorában, szörnyülködnek a tévénézők a kínos jelenet láttán
Borítókép:  TV2
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hirtelen történt meg minden, Oszvald Marika váratlanul felpofozta a TV2 riporterét. 

Előfordulhat olyan, hogy valami hiba csúszik az élő adásban és olyat látnak a tévé előtt ülve a nézők, amit nem kellett volna inkább. Továbbá az is lehet, hogy egy interjúalany nem úgy viselkedik, ahogy várták, emiatt pedig kínos pillanatok alakulnak ki. 

Egy hasonló kínos pillanat volt nemrég a Mokka adásában is, ami a TV2-n ment le az egyik reggel. Oszvald Marikához látogatott el a csatorna stábja, a tündéri színésznő pedig kocsonyát és fánkot sütött, ez volt az apropó, amiért interjút készítettek vele. Néha kicsit elviccelte a dolgot, pláne, amikor egy fánkot picit odaégetett. 

Majd amikor a TV2 riportere, Hederman Stella megkóstolta Marika kocsonyáját valaki egészen váratlan dolog történt. A következőket mondta a színésznő, majd rácsapott egy nagyot Stella arcára: 

Figyelj, tiszta kollagén. Egyed, tiszta kollagén! A gyönyörű kis pofádnak milyen jót fog tenni!

Később pedig ismét meg akart etetni egy falatot Stellával Marika, annak ellenére, hogy a fiatal riporter elmondta, hogy nem szereti ezt az ételt. Próbált ellenkezni, de az ország kedvenc operett énekesnője megmutatta, hogy bizony lehet élő adást vezényelni és közben enni is. Bekapott hát egy jó nagy adagot a kocsonyából. Az igazán viccesre sikerült főzést és sütést a Mokka két műsorvezetője sem hagyta szó nélkül, jót nevetett Marikán Istenes László és Iszak Eszter is. 

Nem kicsit lett azért megkapatva, vagy itt ebben volt egy kicsi kakaópor vagy nem tudom. De bármelyik tüzép telep megirigyelhetné, tehát ez egy ilyen szép brikett, ezt mondom. Bocs Marika, de a fánkot nem kérem, azt meghagyom a Stellának, azt próbálja ki ő, kocsonya jöhet

- jegyezte meg Istenes László.

A tévénézőknek pedig meg van a véleménye az esetről, elárasztották a kommentek a közösségi médiát.

- Már elég éltes ahhoz, hogy így viselkedjen. Még akkor is, ha a bohóságáról hires. Ennek a viselkedésnek nem lett volna szabad megtörténnie . jegyezte meg egy kommentelő.

. Szinte kiütötte! Érdemes megnézni . írta egy másik tévénéző. 

-Nagyon szeretem Marikát biztos rászolgált a riporter - védte meg valaki a művésznőt. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás