promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 19: Az egyik csillagjegynek összeomolhat a kapcsolata, a Skorpió életét egy váratlan találkozás rakhatja rendbe
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lássuk mire figyelmeztet a horoszkóp a hét végéhez közeledve ezen a pénteken.

Kos (március 21. - április 20.)

A péntek ugyan már a hét vége felé van, mégis ez lehet számodra az új kezdet. Ám lehet, hogy ez fájni fog, össze kell törnöd valaki szívét, vagy a tiédet törik darabokra. Nem valami szívderítő kilátások, de az alagút végén tízezer atombomba fényével felérő hála és öröm vár rád. Ha ma mégis elkerülnek a bonyodalmak, cseppet se félj: ami késik, nem múlik, van még pár nap ebből a januárból...

Bika (április 21. - május 20.)

Pénteken pénzednél vagy, költöd is rendesen, főleg azért, mert most van kire. Sose sajnáld a pénzt egy gyönyörű nőre, aki elrabolta a szíved, végső soron ami jó neki, az jó kell legyen neked is. Hölgyek esetében kicsit más a felállás, na nem mintha ők nem költenének a férfiakra, ám a pénzüknél sokkal-sokkal értékesebb a figyelmük és a bájuk. Használják is rendesen!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Gyakorolj több felelősséget, és ne jártasd a szád fölöslegesen holmi idegeneknek, nem jó nap ez a túlzott kitárulkozásra. Komoly bajba is kerülhetsz. Azzal adj súlyt inkább a szavaidnak, hogy csak a legbelsőbb bizalmasaiddal osztod meg a problémáidat, ők is rögtön sokkal értékesebbnek fogják érezni magukat.

Rák (június 22. - július 22.)

A félelmek jogosak, nem véletlenül rendelkezünk velük, de nem bújhatsz mindig mögéjük, néha-néha szembe kell nézni egy-egy veszedelmes farkassal. Főleg, ha ez a félelem a párkapcsolatodon belül üti fel a fejét. Ti mindent kimondtok egymás előtt?

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bízz jobban a benned élő gyermekben, és ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, mit kellene tenned. Még akkor se, ha adsz a szavukra, most sokkal jobban kellene hagyatkoznod a saját megérzéseidre. Főleg, ha vad érzelmekről van szó, szerelemről, dühről, gyűlöletről -melyek valójában mind egy tőről fakadnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néha hiába van igazad, jobban jársz, ha ráhagyod a másikra, és nem pöfékelsz e miatt fölöslegesen. Főleg ha egy emberi kapcsolatról van szó, a nap végén senki sem lesz boldogabb vagy elégedettebb azért, mert igaza volt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Pénteken olyan konfliktusba kerülhetsz, ahol neked van igazad, mégis akkor jársz jobban, ha nem hadakozol az igazadért, hanem hagyod nyerni a szamarakat. A nap végén úgysem fog már számítani, hogy kinek volt igaza, ez még senkit sem tett boldoggá. A békesség viszont igen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A napi horoszkóp elképesztő tanítómester, néha ígér valami nagyot, aztán kiderül, hogy nem is úgy van, netalán tán pont az ellenkezője az igaz. Vannak ilyen napok, ezt mindig csak a végén tudjuk meg. Ez a mai nagyon fontos, de a legjobban mégis akkor jársz, ha semmilyen támpontot nem kapsz vele kapcsolatban. Teljesen egyedül vagy, és ez teljesen jó így, mert szuper vagy, bármi lesz is ma.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A barátok néha keményen fogalmaznak, de nem is azért tartjuk őket, hogy az egónkat simogassák. Ha neked mégis inkább csak ilyen barátaid vannak, akkor valamit vagy nagyon jól csináltál, vagy érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy talán kicsit felületesek ezek a kapcsolatok.

Bak (december 22. - január 20.)

Pénteken lehet levert leszel reggel, nem könnyű így elindítani a napot, de utána akkora erőre találsz magadban, hogy meg sem állsz az éjszakáig. Ebből még egy izgalmas szerelem is kibontakozhat, főleg miután napközben jól megszedted magad, tele van a zsebed pénzzel, és ez némi önbizalmat is ad a hódításhoz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Csak az nem hibázik, aki nem is próbálkozik, de te nem tartozol közéjük. Éppen ezért a világ legtermészetesebb dolga, hogy néha te is hibát hibára halmozol. De nyugi, csak lassíts le egy kicsit, egyáltalán nem rossz ez.

Halak (február 20. - március 20.)

​Különösen rosszul festesz, amikor féltékeny vagy, próbálj meg ellenállni neki. Ha túlzásba viszed a birtoklási vágyadat, abból csak rossz dolgok sülhetnek ki. Ez akár tönkre is teheti a párkapcsolatodat. HA egyedül vagy, most inkább az önmunkába fektess több energiát.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás