promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hat év után jöttem rá, hogy a feleségem valójában az unokatestvérem, azonnal kidobtam a taccsot
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A történet kapcsán az igazán meglepő a kommentelők reakciója volt.

Egy férfi egész élete összeomlott, miután rájött, hogy véletlenül feleségül vette a saját unokatestvérét. Ám annak ellenére, hogy ő nagyon rosszul érzi magát a felismeréstől, egyes közösségimédia-felhasználók szerint nincs miért aggódnia, ami valljuk be kicsit meglepőnek tűnik.

Mivel nem akarta felfedni kilétét, a férfi csak az alapvető tényeket osztotta meg a Quora nevű portálon, mivel tétovázik, hogy elmondja-e az igazat a családjának. Tanácsot kérve, egyszerűen csak ennyit mondott:

Mit tegyek? Most tudtam meg, hogy a feleségem valójában az unokatestvérem. Hat év házasság után most tudtuk meg, hogy rokonok vagyunk.

A férfi azt is hozzátette, hogy kidobta a taccsot amikor megtudta a hírt és azóta is nagyon rosszul érzi magát és fogalma sincs arról, hogy így tudja-e folytatni a kapcsolatot. A posztja persze azonnal heves reakciókat váltott ki, és míg egyes kommentelők arra buzdították, hogy kövesse a szívét, mások saját hasonló felfedezésüket osztották meg a férfivel.

Milyen fokú unokatestvérek vagytok? Az első unokatestvérek problémát jelentenek a gyerekek számára, de a másod vagy a harmad unokatestvérek sokkal kevésbé.

- írta például az egyikük.

Egy másik ember szerint pedig az jelenti a nagy veszélyt hogy egyes családok nemzedékek óta egy területen élnek, ám szerinte ha a férfi boldog a házasságában, akkor ez a felfedezés nem jelenthet problémát.

Senkinek nem ártottál. Ha nem ártasz senkinek, akkor senkinek sem kell aggódnia amiatt, hogy kivel élsz együtt. Senkinek sincs köze hozzá, ha a házastársad a tizedik unokatestvéred, ötödik unokatestvéred, első unokatestvéred vagy akár a testvéred. Ha aggódik a kapcsolata gyermekeikre gyakorolt ​​hatása miatt, fordulj genetikushoz. Nem igazán értem, mi a probléma.

- fakadt ki egy másik hozzászóló.

A férfi problémája pedig meglepő módon mások szerint sem releváns. Szerintük is mindössze akkor lehet probléma ha gyermeket szeretnének vállalni, ehhez javasolják a genetikai tanácsadást, hogy a házaspár jobban megértse ennek a kockázatát és a lehetőségeiket.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás