promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 18: Az egyik csillagjegy csapdába eshet egy kapcsolatban, a Kos családi ügyeit rendezheti végre
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Romantikus ez a január, de veszélyeket is tartogat. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A január nagyon fontos hónap számodra, ez az az időszak, amikor folyamatosan tisztázódnak a különféle társas-, baráti kapcsolataid, és ez alól a családod sem képez kivételt. Ma könnyen lehet, hogy olyan beszélgetésbe bocsátkozol egy nagyon közeli rokonoddal, ami sok mindent új megvilágításba helyez. Ideje tisztázni a kimondatlan sérelmeket.

Bika (április 21 - május 21)

Komolynak tűnő flörtbe bonyolódhatsz ezen a csütörtökön, amiből még szerelem is lehet. De vigyázz, mert nagyon nehezen fogsz szabadulni belőle, könnyen börtönben érezheted majd magadat, ahonnan nincs kiút. Fontos lefektetni a szabályokat már a legelején, mert a másiknak lehet más elképzelései vannak a harmonikus kapcsolatról, ami könnyen folytogatóvá válhat.

Ikrek (május 22. - június 21.)

A napi horoszkóp ritkán téved, és amikor mégis, akkor is csak a jelek rossz értelmezéséről van szó. Sokkal mehezebb ez a szakma, mint azt sokan gondolják, és valószínű, hogy ma te is mélységesen átérzed ezt, mert a környezeted nem igazán tudja értékelni az erőfeszítéseidet, mivel sokan nem is értik, mit csinálsz. Azért ne csüggedj, a lényeg az, hogy legalább te tisztában legyél az értékeiddel és a képességeiddel.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha friss a kapcsolatod, súlyos fontos pénzügyi döntések elé fog állítani a dolog. Az érzelmi életedben választanod kell, és el kell döntened, rugalmasabb leszel-e a pároddal, figyelembe véve az esetlegesen bosszantó pénzügyi szokásait, vagy inkább búcsút intesz neki?

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A határozottságodra szükség van ugyan, de ezt a pároddal szemben csak módjával vesd be, főleg ha pénzügyekről van szó. Az akaratosságod már-már ellenségességnek tűnhet az számára. Ha nem akarod őt elüldözni magad mellől, akkor csomagold legalább szép szavakba mindazt, amit elvársz tőle.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha csütörtökön belső kétségek gyötörnek a pénzügyeid terén, ne titkold el a párod elől! Fontos, hogy megosszátok egymással a kétségeiteket és bizonytalanságokat a pénz terén is. Ez segít tisztázni a helyzetet és megnyugodni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A határozottságod fontos, de ha a családi kassza a kérdés, akkor vedd figyelembe a párod nézőpontját is. Az akaratosságod negatívan hathat rá. Ha el akarod kerülni, hogy elhagyjon a makacs viselkedésed miatt, fogalmazd meg az elvárásaidat rendesen.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Minden idődet a pároddal töltenéd, ami nem baj, de most könnyen féltékennyé válhatsz. Ez pedig garantáltan nem használ a kapcsolatnak... Ne feledd, a féltékenység sok kapcsolatot tönkretett már a pénzügyek terén is! Nincs okod féltékenynek lenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A párkapcsolatod körül kérdések merülnek fel. Ha a céljaitok nem egyeznek meg a pénzügyek terén, fontos módosításokat végrehajtani. Ugyanakkor ügyelj arra is, hogy ne legyél mindig az, aki lemond mindenről, és kerüld a megcsalás gondolatát.

Bak (december 22. - január 20.)

Ezen a csütörtökön komolyabb flörtbe bonyolódhatsz, de ha már elkötelezted magad a jelenlegi kapcsolatodban, óvatosan kell kezelned a helyzetet, hogy ne okozz nagyobb problémákat, mint amekkora örömet találsz a kalandban. Inkább a pénzügyi célokra koncentrálj!

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Elfojthatod a bosszúságodat azokkal, akik pénzügyi kárt okoztak neked, de ügyelj, hogy ne borítsd rá a haragodat olyanokra, akik nem értik, mi történik. Vigyázz, hogy ne terheld feleslegesen a közvetlen környezetedet. Figyelj oda erre a reakciódra!

Halak (február 19. - március 20.)

A kapcsolatodban hajlamos lehetsz rá, hogy mindig azt hidd, neked van igazad párkapcsolati kérdésekben. Fontos lenne néha elismerned, ha a párodnak van igaza, még a közös pénzügyi döntések terén is. Ha engeded, hogy örüljön a győzelmének, az jót tehet a kapcsolatotoknak.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás