promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 17: Az egyik csillagjegy váratlan  pénzkötegeket talál, a Mérleg szerelmi élete bonyolulttá válik egy harmadik fél miatt
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van akinek sok pénzt, van akinek nagy bonyodalmakat hoz a szerda. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szerdán kellemetlen hatalomjátékokba keveredhetsz, de ezeknek minél hamarabb hátat kellene fordítanod. Képes vagy rá? . Mert ez sehová sem vezet, te pedig csak az energiáidat pazarolod vele. Törekedj inkább a kompromisszumokra, és ne aggódj, hamarosan le fogsz tudni zárni mindent. Igen, a szerelemben is.

Bika (április 21. - május 20.)

Egész januárban az élet minden területén a csendesebb énedre lenne szükség. Nem biztos, hogy ettől rögtön boldogabb leszel, de közelebb kerülsz hozzá. Egyébként sem kell mindig a boldogságot hajkurásznod. A nyugalom új energiákat szabadíthat fel benned, ez az az erő, amire valójában szükséged van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet te nem így gondolod magadban, de a terveid még abszolút nem teljesek. A valóságban azonban te is tudod az igazat, csak nem mered bevallani magadnak. Nagyon fontos lenne szerdán, hogy egyenesbe kerülj a saját gondolataiddal, még akkor is, ha azokat legszívesebben letagadnád. Igen, lehet, hogy máshol van a helyed.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezebben indul be a napod, de nem szabad az embereknek azt hinniük, hogy bármiben lusta lennél, annak nagyon rossz következményei lennének. Úgyhogy terelj, füllents, most ez is belefér. A legjobb módszer, ha ma mindenben türelmes leszel és alapos. Csinálj valami kacifántosat, amit nem néznének ki belőled.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A romantikus éned nincsen a toppon, távol állsz a saját érzéseidtől, szóval ha egy új kapcsolat építésén dolgozol, akkor legyél nagyon óvatos. Rengeteg érzelem van benned, de nem tudod jól kifejezni ezeket. És ennek könnyen a szerelem ihatja meg a levét.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon sokat pörögtél az utóbbi időben, és ez rendkívül kifárasztott. Most  le kellene állnod ezzel az őrült tempóval. Tarts egy kis szünetet, az lesz a legjobb, és ha ez nem is jön össze, akkor mindenképpen vegyél vissza ebből a hihetetlenül gyors sebességedből. Egy szóval: lassíts már haver!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egyáltalán nem fog ma érdekelni a munkád, felőled akár ki is rúghatnak, mivel a magánéleted úgy felbolydul, hogy ezt sem tudod hová kapkodj. Azt hinnéd valami szerelmi válságról van szó, pedig nem, a kapcsolatotokba nem új szerelem rondít bele, hanem egy kisember. Vagy úton van már, vagy már jóideje veletek van, de még az is lehet, hogy nem a tiétek, hanem a tágabb rokonságból, vagy baráti körből valaki, aki most közel kerül hozzátok, és ez nagy kihívások elé állít titeket is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szerdán remekül fogsz hatni másoknak a legmélyebb érzelmeire, ne félj használni ezt a különleges képességet. Nyugtasd meg a környezetedet, ha valamilyen feszültség van a levegőben. Egyébként neked is sokkal több nyugalomra lenne szükséged, úgyhogy ma tarthatnál egy nyugis napot. A nap holnap is felkel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerdán szinte biztos, hogy sok esetben fogod magadat határozatlannak érezni. Úgy néz ki a fejedben kellene letisztázni a dolgokat. Mik az erősségeid? És a gyengeségeid? Vedd számításba, és a végén rá fogsz jönni, hogy túl sokat aggodalmaskodsz, te sokkal jobb vagy ennél!

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy szerencse érhet téged a mai napon. Jól sáfárkodtál az utóbbi időben a pénzzel való viszonyodon, és ezt bizony a pénz energiája is érzi. Szívesen jön hozzád, ha tudja, hogy jó helyen van. És ma bizony nagyon könnyen akadhatsz könnyű pénzre, az utcán, egy mosatlan farmerzsebben, egy cipősdobozban, vagy valami kevésbé direktebb formában, lehet olyan tárgyat kapsz, találsz, ami sokkal többet ér, mint elsőre gondoltad volna. 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Béke és nyugalom uralkodik körülötted, szóval higgadt fejjel előveheted a kreatív énedet, és ez sok mindenre megoldást jelent majd. Kezdj bele valami olyasmibe, amit már rég akartál. Le kell foglalnod a tudatodat, különben előmerészkedhet a depressziód.

Halak (február 20. - március 20.)

Szerdán eléggé ingadozó a hangulatod, olykor kenyérre lehetne kenni, máskor meg leordítanád mindenki fejét.. Használd az eszed, és most kerüld azokat az embereket, akikkel tudod, hogy kimondatlan konfliktusotok van. A párkapcsolat is veszélyes terep, nem ma kell szembenézni a kimondatlan problémákkal, lesz erre alkalmasabb nap is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás